Lillehammer Sentrum

Lillehammer Sentrum er kjent som en UNIK by med sitt sjarmerende handelsmiljø, rike kulturliv og sin herlige lune atmosfære. Den gamle trehusbebyggelsen gjør at gågata er byens hovedpulsåre.

Skåbu Tradisjonsbygg

Lokal norsk tømrerbedrift som leverer robuste hytter med håndverk og design av beste kvalitet.

Eidsiva Bredbånd

Med fiber fra Eidsiva Bredbånd sikrer du deg den beste internettkapasiteten for fremtiden. Du får raskt og stabilt nett til din fritidsbolig og signalet går uforstyrret rett til deg.

Midt i Mjøsa - Nes og Helgøya

Her finner du opplevelser i Innlandet som skaper minner. Sykle, padle, klatre, spise eller hvile? Velkommen til Nes og Helgøya, opplevelsesvegen Midt i Mjøsa! 

Har du blitt hektet på den populære sporten Frisbeegolf?

Discgolfparken på Sjusjøen/Natrudstilen ved foten av Sjusjøen Skisenter er i ferd med å bli en meget populær destinasjon for frisbeegolfere. Beliggende i det vakre fjellandskapet på Sjusjøen, tilbyr denne parken en spennende og utfordrende bane. Med sine 18 kurver og varierte terreng er banen en flott blanding av tekniske utfordringer, nydelig natur og masse frisk fjelluft

Harby Landhandel 

I over hundre år har familien Harby drevet Landhandel i Næroset – en møteplass for både lokalbefolkning og for reisende. Her lages kanskje landets beste surdeigsbrød, et ekte håndverksbrød med steinmalte, økologiske kornsorter.

Nedre Bergundhaugen

Teambuilding, vennekveld eller opplevelser utenom det vanlige. Nedre Bergundhaugen gård i Mesnali byr på en utradisjonell kombinasjon av aktiviteter og tjenester. Og i låven finner utsalg av diverse interiørartikler.

Brøttum Taxi

Enten det har vært en hyggelig sammenkomst med vin til maten, et besøk på et av Sjusjøens spisesteder eller en skitur eller sykkeltur som rett og slett ble for lang: Brøttum Taxi kjenner Sjusjøen og bidrar gjerne med transporten. Nå utvides samarbeidet med Visit Sjusjøen.

Lindbak AS

Lindbak er Norges ledende familieeide aktør innen kontormøbler, utskriftstjenester, Lyd og bilde (AV-løsninger), IT-løsninger og kaffe og vann.

Brøttum Røde Kors hjelpekorps

Brøttum Røde Kors hjelpekorps er et lokalt hjelpekorps som har hytte på Sjusjøen. Den bemannes i helger vinterstid, og i vinterferien og påskeferien.

Maskinentreprenør Håkon Rogstad

Maskinentreprenør Håkon Rogstad AS er en graveentreprenør som holder til i Mesnali

Ringsakfjellet drift

Ringsakfjellet Drift AS er et entreprenørselskap som holder til på Sjusjøen. De utfører et bredt spekter av entreprenørtjenester og leier ut lager, utstyr og maskiner.

Søre Ål idrettslag

Søre Ål IL er et aktivt fleridrettslag med vinteraktivitetene hopp, langrenn, skøyter og allidrett. På sommeren spiller de fotball.

Sjusjøen og omegn skiforening

Deltakerne i Sjusjøen og Omegn Skiforening er i utgangspunktet de som har glede og nytte av sti- og løypesystemet på sjusjøen og i Ringsakerfjellet.

Sjusjøen idrettsarena/Sjusjøen langrennsarena

Sjusjøen Langrennsarena ligger i hjertet av birkebeinerriket og midt på Sjusjøen.

Ringsakeroperaen

RingsakerOperaen er en av landets ti såkalte distrikts- og regionoperaer, med Innlandet fylke som nedslagsfelt.

DNT Lillehammer

DNT Lillehammer er tilknyttet Den Norske Turistforening og har medlemmer i Lillehammer, Gausdal, Øyer og nordre del av Ringsaker.

Atelier Vidsyn

Billedkunstner Thor-Arne Moen er født og oppvokst i Øyer i Gudbrandsdalen. Han har jobbet som billedkunster i 20 år og har årlig tre til fire utstillinger. Hans atelier med eget galleri ligger fritt og høyt i Hafjell.

Lions Ringsaker Nord

Lions er gode venner som hjelper andre, og møter behov i sine lokalsamfunn. Rundt 1,4 millioner medlemmer i over 220 land og geografiske områder deltar aktivt i frivillig arbeid.

Verdi Reklame

Verdi Reklame er leverandør av grafisk produksjon, kreativt design og strategisk rådgivning innenfor reklame- og kommunikasjon.

Dialecta

Vi forteller de riktige historiene på de riktige stedene, til de riktige tidspunktene og sist, men ikke minst til de riktige folkene. Vi i Dialecta tror at alle bedrifter har gode historier å fortelle.

Midtfjellkoia

Midtfjellkoia er et koselig, lite serveringssted langs Birkebeinerløypa.

Sjusjøen velforening

Sjusjøen Vel er en interesseorganisasjon for hytteeierne på Sjusjøen. Formålet med Sjusjøen Vel er å ivareta medlemmenes interesser.

Rømåsen og Natrudstilen velforening

Rømåsen og Natrudstilen velforening ivaretar de felles interessene til eiere av fritidsboliger i området.

Ringsaker kommune

Ringsaker er kjent som Prøysenkommunen, som matkommunen og som den næringsvennlige næringskommunen. Vi ønsker velkommen til Ringsaker – besøk oss for en dag eller bo her for alltid!

Ringsaker Almenning

Ringsaker Almenning er en bygdealmenning i Ringsaker. De driver innenfor skogbruk, utmark og eiendomsforvaltning, drift og utvikling av hytteområder og kapitalforvaltning.

Ljøsheim og omegn velforening

Ljøsheim og omegn velforening (LOV) ble etablert 1972, og er en interesseorganisasjon for alle hytteeiere på Nesbyen, Ljøsheim og Grunnåsen.

Moelv handelsstand

Ved Moelvas utløp og Mjøsas østre bredd, ligger Moelv – byen til Alf Prøysen. Her tar vi livet med ro og bryr oss om hverandre.

Joker Mesnali

Velkommen til Joker Mesnali! Hos oss finner du det meste du trenger til din daglige handel!

Brumunddal sentrum

Velkommen til Brumunddal – byen med alle fasiliteter NÆR deg! Vi kan tilby alt du har behov for i en vanlig hverdag, og er opptatt av trivsel, fint miljø og gode opplevelser!

GD Hytte

GD Hytte er en nettavis fra regionavisen Gudbrandsdølen Dagningen som er skreddersydd for hytteeiere.

Rudshøgda næringsforening

Rudshøgda Næringsforening ble stiftet 24 januar 2017,og er en en medlemseid og partipolitisk nøytral medlemsorganisasjon som aktivt jobber for å fremme næringslivets interesser.

Ringsaker Jakt og Fiskeområde (RJFO)

RJFO omfatter eiendommene Pihl AS og Brøttum, Ringsaker, Veldre, Nes og Furnes bygdealmenninger.

Cafe Stasjonen, Lillehammer

Stasjonen er et sted for god, tradisjonsrik mat – både for våre gjester og lokalbefolkningen.

Helgøya Klatrepark

Helgøya, Norges største innlandsøy, ligger midt i Mjøsa og er vel verdt et besøk. Her finner du blant annet Innlandets største klatrepark – og i sommer byr parken på en rekke nyheter.

Peer Gynt

Peer Gynt as leverer kunstneriske produksjoner, opplevelser og aktiviteter med høy kvalitet, inspirert av tema fra dramaet Peer Gynt, og med naturen som ramme og medspiller.

Vestheim Foto

Fotograf Ingvild Vestheim tilbyr vakre motiver fra Sjusjøen og Ringsakerfjellet, familiefotografering i nydelige omgivelser, portrettfoto, konfirmantfotografering med mer.

Uldvaren

Uldvaren AS er en nisjebutikk og faghandel som ligger på Lillehammer midt i en av Norges fineste gågater.

Olympiaparken

Olympiaparken består av fem olympiske arenaer i Lillehammer: Lysgårdsbakkene hoppanlegg, Håkons Hall, Birkebeineren skistadion, Lillehammer olympiske bob- & akebane og Kanthaugen alpin & freestyleanlegg.

Unifon

Unifon er et moderne teleselskap som leverer kostnadseffektive og smarte telefoniløsninger til bedrifter over hele landet. Unifons kunder får tilgang til prisgunstige mobilabonnement og moderne telefoni- og bedriftsnett- løsninger tilpasset bedrifter i alle størrelser.

Naustet på Sjusjølunga

Innerst i Sjusjølunga ligger Naustet - en koselig liten kafé som er et yndet turmål. Serverer blant annet pølser, brus, vafler og solstråleboller.

Avis Bilutleie

En leiebil fra Avis gir deg den fleksibiliteten du trenger for å få maksimalt ut av din reise. Kom deg fra A til B, eller utforsk skjulte perler i området i en av våre komfortable leiebiler.

Camp Sjusjøen

7 km fra sentrum
Camp Sjusjøen tilbyr overnatting til grupper og enkeltpersoner, både med full pensjon og selvhushold.

Fjellved

Fjellved på Sjusjøen startet som vedprodusent, men har utvidet tjenestene til tradisjonell service rundt hytte og hus.

Sjusjøen Renhold AS

Sjusjøen Renhold utfører vasking og renhold på Sjusjøen, Hafjell, og Lillehammer.

Lillehammer Lås & Eiendomsservice

Lillehammer Eiendomsservice AS er en serviceinnstilt bedrift som leverer eiendomsservice, håndverkertjenester og låsservice.

Graff Regnskap og Rådgivning

Et lite regnskapsbyrå med satsing på kvalitet, service og effektivitet.

Verisure

Verisure har boligalarm til alle typer boliger og er tilpasset for å sikre hele boligen og ikke kun enkelte dører eller vinduer.

Elektro Øst Installasjon

Elektro Øst Installasjon er totalleverandør av alle typer elektriske installasjoner.

Kiwi Sjusjøen

ÅpningstiderHverdager: 09:00 – 21:00Lørdag: 09:00 – 21:00Søndag: 09:00 – 18:00

Kvarberg AS

Snøbrøyting, strøing og alt innen grunn- og terrengarbeid, kommunaltekniske VA-anlegg, veg- og tomtearbeider, boring og sprenging.

Lavvo Østlandet AS

Vi har utleie av lavvoer og telt med tilbehør til alle formål.

Madshus

Detaljarbeid og kvalitet har vært Madshus’ varemerke i over 100 år.

Ramsøy

Rørlegger i Lillehammer siden 1908

Tradisjonspeis

Alt innen betong og stein

Sport 1 Sjusjøen

Søndagsåpen fjellbutikk

MENT

Norsk design av håndlaget kvalitet

Rom for Rom Interiør AS

Vi hjelper deg med å få et varmt, varig og vakkert interiør enten det er hjemme eller på hytta

Gausdal Landhandleri – Mesnali

Gausdal Landhandleri er en familieeid, tradisjonsrik byggevareforretning med røtter tilbake til 1938.

Hyttefixern as

Hyttefixer´n utfører vaktmestertjenester, service og vedlikehold av solcelle, parafinovner.

Byggefirma Jan Erik Engen AS

Vi påtar oss alle typer byggeoppdrag, alt fra tilbygg til rehabilitering og nybygg.

Team Kreaktiv

Team Kreaktiv leverer utendørsaktiviteter til ditt event over hele innlandet.

Bademiljø – Asbjørn Nordsveen AS

Bademiljø utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom.

Blåne Hytter

Vi gjør det enkelt å realisere hyttedrømmen!

Boligpartner

BoligPartner Lillehammer leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet.

Hedda Hytter

Hytte tilpasset deg og din tomt

Brøttum Almenning

Brøttum almenning er er en liten bygdealmenning i Ringsaker med totalt areal på 23 000 da. Produktiv skog er ca. 17500 da.

Nes Almenning

Nes Almenning er en bygdeallmenning i Ringsaker.

Pihl AS

Pihl er en mangfoldig og ressursrik eiendom i Ringsakerfjelelt med store velutviklede hytteområder, variert utmark og med fasiliteter av høy kvalitet for sport- og fritidsaktiviteter.

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal har vært på Sjusjøen i «alle» år. Utallige hytter, tomter og leiligheter har vi hjulpet med å bytte eiere.

Kvarstad Gård

På Kvarstad Gård lager de konfekt med sjokolade av høy kvalitet.

Lillehammer Fritid/DNB Eiendom

Vi er lokalkjente eiendomsmeglere med førstehåndskunnskap om hva boligene blir solgt for i området og hvilken pris som er realistisk å oppnå.

Privatmegleren

Vårt unike konsept, kombinert med våre erfarne og kompetente meglere, gjør at vi fungerer som eiendommens eget reklamebyrå.

Saltdalshytta

Saltdalshytta er Norges største hytteprodusent med et meget bredt modellutvalg.

Sjusjøen Byggservice

Vår kvalitet, din sikkerhet – Fagkunnskap gir trygghet.

Storåsen AS

Vi utfører alt innen grunnarbeid, vegbygging, massetransport, transport av maskiner og utstyr.

Veldre Almenning

- En bygdeallmenning i Ringsaker

Østlaft AS

Leverer hytter med tradisjonsrik laft med varierende stokkhøyde, og norsk lafteknute videreutviklet ved hjelp av moderne teknologi.

Sparebank 1 Gudbrandsdal

Din lokalbank i Gudbrandsdalen!

De gode smakene

Sjusjøen har stort utvalg av spisesteder som ivaretar sine gjester med god mat og hyggelig atmosfære.

Hygga Fjellkro

Ligger ved Ljøsheim, 12 km fra Sjusjøen på ski eller 30 min med bil.

Rømåssetra

Rømåssetra  serverer rømmegrøt, spekemat, hjemmebakt kringle og vafler. Kaffe og is. Setra har høner og kyllinger, griser og kaniner. Se våre oppdaterte åpningstider...

Låven bar

Serverer lunsj og middag i Sjusjøen sentrum. Alle rettigheter. Afterski lørdager.

Kvarstadsetra

Frister med hjemmelaget is, sjokolade, vafler og rømmegrøt. Dyr har de også! Vinterstengt!

Brannhytta Sjusjøen Skisenter

Serverer nystekte vafler, kanelboller, kaffe og saft.

Sjusjøen Café

Ligger ved Sjusjøen Skisenter og kan friste med en rikholdig lunsjbuffet, ulike middagsretter, hjemmelaget mat og brød.

Sjusjøen Hytteutleie

0 - 15 km fra sentrum
Høystandard hytter med opp mot 40 sengeplasser med perfekt beliggenhet og fantastisk utsikt.

Destinasjon Sjusjøen – utleiehytter

2,5 km til sentrum
Hyttene ligger sentralt på Sjusjøen med kort avstand til flotte turmuligheter og Norges beste skiløyper!

Tyrilitunet

Tyrilitunet i Mesnali åpner nå opp for både utleie og catering. Her tilbys overnatting i lyse, hyggelige rom for små og store grupper.

Hamar og Hedemarken Turistforening

Hamar og Hedemarken Turistforening har 13 ubetjente, to selvbetjente hytter, tre serveringshytter, en gruppeutleiehytte, to leirsteder og en dagshytte. Her finner du en oversikt over HHTs hytter.

Mesnabakken Pensjonat

14 km fra sentrum
Her tilbys overnatting, servering, møte- festlokale og ulike naturbaserte aktiviteter. Hundekjøring, ridning, elvepadling og langbueskyting er noe av det man kan velge blant.

Novasol

0 - 15 km fra sentrum
NOVASOL formidler privateide hytter, feriehus og leiligheter til utleie i Norge og hele Europa.

Sjusjøtunet Hytter og Caravansenter

0 km fra sentrum
Sjusjøtunet Hytter og Caravan ønsker deg velkommen hele året. Sentral beliggenhet på Østlandet, 20 minutters kjøretur fra Lillehammer.

Hundekjøring – sommer og vinter

Hundekjøring er en fantastisk opplevelse både sommer og vinter kun to timer kjøretur fra Oslo og 30 min fra Lillehammer!

Mesna Islandshestsenter

Mesna Islandshest Senter arrangerer ulike rideturer. Vanskelighetsgraden på rideturene varierer.

Hunderfossen eventyrpark

Familieparken i Hunderfossen er kjent som Hele Norges Eventyrpark, og er en av Norges mest populære turistattraksjoner. Her er mer enn 60 attraksjoner og severdigheter – aktiviteter for hele familien.
© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram