Boligpartner

BoligPartner Lillehammer leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet.

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har 25 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. 

Husleverandør og hytteleverandør BoligPartner har per i dag rundt 55 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 520 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. De to siste årene har BoligPartner vært blant de ti største husleverandører og hytteleverandører i Norge. 

Boligpartner har stort fokus på medarbeiderne og det å være en god arbeidsplass. BoligPartner er i 2018 på topplisten over de beste arbeidsplassene i landet, og er i tillegg sertifisert som en ”Great Place To Work-bedrift”. Innen utgangen av 2019 er målet vårt å offisielt være en av Norges tre beste arbeidsplasser.

https://www.facebook.com/BoligPartner/videos/376722446196680/?t=0

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram