Treningssamling

Sjusjøen er uløselig knyttet til ski, snø og vintertrening. Men Sjusjøen er også perfekt for treningssamlinger sommerstid – enten det er elitegrupper eller om hele idrettslaget vil på en miljøsamling.

Treningsterrenget utendørs er selvsagt et stort pluss. Utallige stier og fjellveier som passer både til løping, sykling, langturer og intervalltreninger. Her kan man ligge på samling i mange dager uten å måtte løpe samme rute en eneste gang.

Rulleskianlegg

I mediene er langrennsløypene i Natrudstilen mest kjent for at det er snø fra høstferien og utover. For de som planlegger sommersamlinger for skiløpere er det minst like viktig at det er svært gode rulleskitraseer – selvsagt på et lukket område uten fare for sammenstøt mellom biler og rulleskiløpere. Dette er betryggende, særlig dersom man arrangerer treningssamling med yngre deltakere. Anlegget er selvsagt også tilpasset skiskyttere.

Nytt treningsstudio

Sentralt på Sjusjøen, i kjelleren på Låven Bar, har Espen Nordhagen startet sitt andre treningssenter. Senteret er ifølge omtalen utviklet i samarbeid med blant andre Ole Einar Bjørndalen, og blant de som trener her finner man både mosjonister og toppidrettsutøvere.

Senteret holder den høyeste standard du vil finne av utstyr og har blant annet tredemøller, romaskiner, flere forskjellige stakemaskiner, sykler, tredemøller, spinningsykler, strikker og slynger og et stort utvalg vekter. Treningssenteret er åpent alle dager, hele året, 05-23. Et slik treningssenter gir selvsagt ekstra muligheter for effektive dager på treningssamling.

Flerbrukshall ved Natrudstilen

En annen positiv tilvekst for dem som planlegger treningssamlinger, er den nye flerbrukshallen ved Natrudstilen. Her er det både treningshall, kjøkken, møterom, små og store garderober, toaletter og styrkerom. Her kan man samle større grupper, arrangere innendørsaktiveter som volleyball, innebandy og annen lagsport, eller det kan gjennomføres ulike former for halltrening. Det er også praktisk å ha møterom og kjøkkenfasiliteter i samme bygg – her kan ledere og arrangører planlegge og jobbe mens utøvere trener.

Overnatting

På Sjusjøen kan besøkende treningsgrupper velge mellom forskjellige boalternativer. Noen velger hotelløsningen med alt inkludert, som på Rustad Hotell og Fjellstue. Andre velger hytter av ulike størrelse – tilpasset sitt behov. Utleiehytter spenner fra Sjusjøen Lodge, hvor de to storhyttene til sammen har over 70 sengeplasser, til mindre hytter og hyttetun tilpasset mindre grupper. Overnattingsalternativene er mange, og det bør være mulig å finne noe som passer for de fleste.

Tilgjengelighet

Fantastiske muligheter for utendørstrening med løp, sykkel eller rulleski. Flere forskjellige muligheter når det gjelder innetrening. Gode boforhold. Legg til at Sjusjøen ligger enkelt tilgjengelig, kort vei fra hele det sentrale østlandsområdet. Du kan til og med ta tog og buss, dersom det er ønskelig.

Og – du vet at du trener i omgivelser som passer både for mosjonister og verdensmestre. Både sommer og vinter.

Ta kontakt og du får et opplegg som passer til deres ønske og mål med samlingen. Velkommen til Sjusjøen.

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram