Grunneiere/velforeninger

Sjusjøen velforening

Sjusjøen Vel er en interesseorganisasjon for hytteeierne på Sjusjøen. Formålet med Sjusjøen Vel er å ivareta medlemmenes interesser.

Rømåsen og Natrudstilen velforening

Rømåsen og Natrudstilen velforening ivaretar de felles interessene til eiere av fritidsboliger i området.

Brøttum Almenning

Brøttum almenning er er en liten bygdealmenning i Ringsaker med totalt areal på 23 000 da. Produktiv skog er ca. 17500 da.

Ringsaker Almenning

Ringsaker Almenning er en bygdealmenning i Ringsaker. De driver innenfor skogbruk, utmark og eiendomsforvaltning, drift og utvikling av hytteområder og kapitalforvaltning.

Ljøsheim og omegn velforening

Ljøsheim og omegn velforening (LOV) ble etablert 1972, og er en interesseorganisasjon for alle hytteeiere på Nesbyen, Ljøsheim og Grunnåsen.

Pihl AS

Pihl er en mangfoldig og ressursrik eiendom i Ringsakerfjelelt med store velutviklede hytteområder, variert utmark og med fasiliteter av høy kvalitet for sport- og fritidsaktiviteter.

Veldre Almenning

- En bygdeallmenning i Ringsaker

Ringsaker kommune

Ringsaker er kjent som Prøysenkommunen, som matkommunen og som den næringsvennlige næringskommunen. Vi ønsker velkommen til Ringsaker – besøk oss for en dag eller bo her for alltid!

Nes Almenning

Nes Almenning er en bygdeallmenning i Ringsaker.

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram