Ringsaker kommune

Ringsaker er kjent som Prøysenkommunen, som matkommunen og som den næringsvennlige næringskommunen. Vi ønsker velkommen til Ringsaker – besøk oss for en dag eller bo her for alltid!

Velkommen til Ringsaker kommune!

Ringsaker er den klart største kommunen i Innlandet i antall innbyggere. Ved utgangen av 1. kvartal 2022 var det 35 154 innbyggere i kommunen. 

Ringsaker er kjent som Prøysenkommunen, som matkommunen og som den næringsvennlige næringskommunen. Mjøsa gir Ringsaker 11,4 mil med strandlinje og fantastiske muligheter for rekreasjon og opplevelser – omgitt av det vakre kulturlandskapet Ringsaker er så kjent for. 

Sjusjøen og Ringsakerfjellet har Norges beste skiløyper og er en populær destinasjon for innbyggere, hytteturister og andre besøkende. I snitt er det 180 villsnødager med oppkjørte turløyper på Sjusjøen. 

De koselige småbyene Brumunddal og Moelv er i stadig utvikling, og det er et variert og mangfoldig bo- og kulturtilbud i kommunen. Som oppvekstkommune, har Ringsaker satset betydelig på utbygging av gode barnehage- og skolebygg de siste årene. I Ringsakerskolen satses det kontinuerlig på et godt oppvekstmiljø og et godt læringsutbytte. 

Vekst og velferd er uløselig knyttet sammen og gir muligheter for videre utvikling av velferdstjenestene.

Vi ønsker velkommen til Ringsaker – besøk oss for en dag eller bo her for alltid!

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram