Ljøsheim og omegn velforening

Ljøsheim og omegn velforening (LOV) ble etablert 1972, og er en interesseorganisasjon for alle hytteeiere på Nesbyen, Ljøsheim og Grunnåsen.

Ljøsheim og omegn velforening (LOV) ble etablert 1972, og er en interesseorganisasjon for alle hytteeiere på Nesbyen, Ljøsheim og Grunnåsen. Velforeningen har til formål å ivareta og fremme alle medlemmenes felles interesser i hytteområdet som strekker seg fra Lauvlia seter i sør til Grunnbekken i nord.

Velforeningen skal arbeide for områdets sosiale og fysiske miljø og for hytteeiernes trivsel og sikkerhet. Vi ønsker å være en aktiv forening som, sammen med hytte- og grunneierne, skaper et godt og spennende hyttemiljø. Velforeningen kan ta opp alle saker som kan fremme disse formål, i den utstrekning årsmøtet og styret bestemmer og økonomien tillater.

LOV samarbeider også tett med Sjusjøen og Omegn Skiforening (SOS) og Destinasjon Sjusjøen for å rette større fokus på alle de flotte mulighetene som finnes på Ljøsheim og i Ringsakerfjellet. Representanter fra styret i LOV deltar i møter med disse organisasjonene

Styret har etablert samarbeid med grunneierne Pihl og Nes allmenning hvor hensikten er å bli en aktør som står sterkt i et fellesskap med disse grunneierne og samtidig være i posisjon for å kunne påvirke på løsninger som betyr noe for hytteeierne i fjellet vårt.

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram