Atelier Vidsyn

Billedkunstner Thor-Arne Moen er født og oppvokst i Øyer i Gudbrandsdalen. Han har jobbet som billedkunster i 20 år og har årlig tre til fire utstillinger. Hans atelier med eget galleri ligger fritt og høyt i Hafjell.

Billedkunstner Thor-Arne Moen

Thor-Arne er født og oppvokst i Øyer i Gudbrandsdalen. Han har jobbet som billedkunster i 20 år og har årlig tre til fire utstillinger. Hans atelier med eget galleri ligger fritt og høyt i Hafjell. Thor-Arne har hatt flere større utsmykningsoppdrag.

Han er utdannet formingslærer og sosialpedagog og har gitt ut egen diktsamling og faglitteratur.

Natur – grov struktur – blåtoner.

Thor-Arne har i de siste 20 årene jobbet mest med akryl og er glad i å skape spenning, struktur og flere dimensjoner i sine bilder med ulike materialer. Thor-Arne har et abstrakt uttrykk som kan gå mot det non-figurative, naivistiske og kubistiske. Han er opptatt av natur, mystikk og melankoli, men også energi og glede. Thor-Arne er spesielt glad i ulike nyanser av blått og ønsker å formidle ro og harmoni, men også undring og nysgjerrighet. Poesi står Thor-Arnes hjerte nært, og alle bilder får et navn med et lyrisk tilsnitt.

Billedkunstner Thor-Arne Moen

Galleri Vidsyn
Fjellstadvegen 8
2636 Øyer
© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram