Brøttum Taxi

Enten det har vært en hyggelig sammenkomst med vin til maten, et besøk på et av Sjusjøens spisesteder eller en skitur eller sykkeltur som rett og slett ble for lang: Brøttum Taxi kjenner Sjusjøen og bidrar gjerne med transporten. Nå utvides samarbeidet med Visit Sjusjøen.

Tekst: Anders Lindstad
Foto: Ingvild Vestheim

Enten det har vært en hyggelig sammenkomst med vin til maten, et besøk på et av Sjusjøens spisesteder eller en skitur eller sykkeltur som rett og slett ble for lang: Brøttum Taxi kjenner Sjusjøen og bidrar gjerne med transporten. Nå utvides samarbeidet med Visit Sjusjøen.

  • Målet er å tilby enda bedre tjenester til Sjusjøgjestene. Vi skal gi et attraktivt tilbud til beste for hyttegjestene på Sjusjøen. 

Det forteller Jarle Nordengen i Brøttum Taxi. Sammen med kollega Kenneth Sveen har han vært pådriver for et tettere samarbeid med Visit Sjusjøen. 

Nå er det ikke noe nytt at Brøttum Taxi transporterer gjester på Sjusjøen. Det er ikke få gjester som har hatt gleden av at det finnes et taxitilbud i nærheten. Likevel er det alltid noe som kan gjøres bedre. For eksempel jobbes det med å skape mer forutsigbarhet med tanke på startpris, tilgjengelighet og kapasitet.

  • Det er selvsagt stor sesongvariasjon i trafikken på en destinasjon som Sjusjøen. I vintersesongstarten med snø og skiføre er det en god del trafikk. Romjul og nyttårsfeiring er hektisk, og så er det jevn trafikk i helgene fram til helgen etter påske – med høydepunkter i vinterferie og påsken. Så er det stille i en periode, forklarer Jarle.

Mange tenker nok først og fremst på drosjenæringen knyttet til hyggelige middager, en tur på Låven eller andre sosiale arrangement. Men transportbehovene stopper ikke der. Brøttum Taxi driver også med pasientkjøring, kjører til sykehus/legevakt og iblant er de også raskest på plass slik at de kan kjøre pasienter i møte med ambulansen. 

I slike tilfeller er det betryggende å ha lokalkjente taxisjåfører i fjellet. Det samme gjelder om du mangler noe essensielt som må transporteres til hytta. Eller om ski-, vandre- eller sykkelturen har blitt litt for lang, om været har slått seg vrangt på turen eller andre uforutsette forhold. 

  • Vi har noen slike oppdrag, ja. Det heter jo at det er ingen skam å snu. Men om turen har blitt for lang, er det heller ingen skam å få skyss hjem, sier Jarle Nordengen. 

Det var nok det de tenkte, far og sønn som hadde lagt ut på sykkeltur fra Rena og ble møtt med et voldsomt regnvær og motvind over fjellet på vei til Sjusjøen. Ved Kvarstadsetra var det tomt for både mat og krefter. Alle som har syklet Birken vet det er noen krevende kilometer igjen til Sjusjøen derfra. 

  • Sjelden har jeg hatt passasjerer som har vært så fornøyd med å se lysene fra taxien. Alle som ferdes i fjellet vet at det kan dukke opp overraskelser. Da kan det være godt å ha transporttjeneste som er kjent i området.

Nordengen har lang erfaring fra Sjusjøen, og han er veldig glad i området og menneskene. 

  • I drosjenæringen oppleves Sjusjøgjestene som blide, koselige og trivelige folk. Det er alltid god stemning, og det er noe som gjør det koselig å være sjåfør på Sjusjøen. 

Nå blir altså Brøttum Taxi medlemmer av Visit Sjusjøen. Målet med samarbeidet er at Brøttum Taxi skal være best på pris, best på service og best på forutsigbarhet for kundene. De som kjører for Brøttum Taxi er lokalkjente, noe som er en stor fordel som kundene.  Enten de skal hjem fra en hyggelig middag, må en tur til legevakten eller rett og slett har latt turen bli litt mer krevende enn planlagt.

Fastprisliste Brøttum Taxi

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram