Nordseter Fjellpark

Sjusjøen og Nordseter er to nabohyttedestinasjoner med mye til felles. Besøkende har felles glede av fjell, natur og skiløypenettet, av sykkelveier og stier. Nå forsterkes samarbeidet ved at Nordseter Fjellpark blir medlem i Visit Sjusjøen. 

Unike tilbud i «nabofjellet»

Sjusjøen og Nordseter er to nabohyttedestinasjoner med mye til felles. Besøkende har felles glede av fjell, natur og skiløypenettet, av sykkelveier og stier. Nå forsterkes samarbeidet ved at Nordseter Fjellpark blir medlem i Visit Sjusjøen. 

Tekst: Anders Lindstad

Nordseter Fjellpark har lang historie på Nordseter. I tillegg til overnattingstilbud, tilbyr de en rekke aktiviteter som er interessante også for de som besøker Sjusjøen. Sommerstid byr de blant annet på kano- og kajakkutleie på Mellsjøen og Nevelvann. Begge steder er det bålplasser og parkering, og det er lett tilgjengelige vann fra Sjusjøen. Det er fiskemuligheter, bademuligheter og gode muligheter for å kose seg for hele familien. På Nevelvann er det i tillegg lagt til rette med gapahuk og utedo. 

  • Vi har lenge hatt både kano og kajakkutleie. Dette har vært markedsført mest mot Lillehammer, men det er like aktuelt for de som har tilhold på Sjusjøen, sier Anders Friis ved Nordseter Fjellpark. 

Skiskole og skiskytterkurs

Vinterstid arrangerer Nordseter Fjellpark både skikurs, skiskytterkurs og trugeturer til Nevelfjell. Skikursene er tilpasset helgebesøkende eller ukebesøkende. Det er både begynnerkurs og kurs for de som har litt skierfaring fra før.

  • Vi er den største skiskolen i distriktet med kurs både på Sjusjøen, Nordseter og i Lillehammer. Målet er å skape morgendagens gjester – jo flinkere du er til å gå på ski, jo morsommere er det. Er man først blitt glad i å gå på ski, finnes det ikke bedre sted enn løypenettet på Nordseter og Sjusjøen, sier Anders Friis.

Nordseter Fjellpark arrangerer også skiskytterkurs – for å gi en innføring i skiskytterkunsten. For det er en kunst, ifølge Friis. Han lover at deltakere på skiskytterkurs får en realistisk innføring i skiskyting:

  • Skiskytterkurset starter med at deltakerne får en teoretisk gjennomgang og en mulighet for på prøveskyte uten puls og strafferunder. Deretter får de prøve seg med ski, høy puls og med strafferunder for eventuelle bom, forklarer Friis. 

Skiskytterkursene gjennomføres med forhenværende skiskyttere som instruktører, og alt foregår i trygge rammer på Natrudstilen skiskytterarena på Sjusjøen. 

Nordseter Fjellpark tilbyr med andre ord både vinter- og sommeraktiviteter som er interessante for de som besøker Sjusjøen. I tillegg har Sjusjøen både kulturopplevelser, arrangement og annet som er populært blant gjestene på Nordseter. Og som alltid: Dersom flere deltar på aktiviteter og tilbud, sikrer man flere tilbud, flere konserter og flere aktiviteter begge steder. Til glede for begge destinasjonene og deres gjester.

  • Vi ønsker å bidra til en større helhet. Vi har produkt som er attraktive både for gjester på Nordseter og for gjester på Sjusjøen. Det er rett og slett en vinn-vinnsituasjon å legge til rette for et nærmere samarbeid mellom Nordseter Fjellpark og Visit Sjusjøen, avslutter Anders Friis.
© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram