Peer Gynt

Peer Gynt as leverer kunstneriske produksjoner, opplevelser og aktiviteter med høy kvalitet, inspirert av tema fra dramaet Peer Gynt, og med naturen som ramme og medspiller.

Peer Gynt as leverer kunstneriske produksjoner, opplevelser og aktiviteter med høy kvalitet, inspirert av tema fra dramaet Peer Gynt, og med naturen som ramme og medspiller.

Selskapet Peer Gynt as står bak den spektakulære kulturfestivalen Peer Gynt som arrangeres årlig i begynnelsen av august. Selskapets visjon er «Oss ska røske ti de…» noe som betyr at det du opplever hos oss skal berøre deg.

Peer Gynt as produserer teaterforestillingen Peer Gynt utendørs på Gålå, Høyfjellskonsert med Rondane som bakteppe, debattarenaer, kulturarrangement og teknologiske opplevelsesprodukter som alle tolker Henrik Ibsens verdenskjente skikkelse Peer Gynt, inn i vår tid. Selskapet er eid av private aksjonærer og kommuner, og omsetter årlig for drøyt 25 mill.

Festivalen når et publikum på rundt 30 000 fra inn og utland. Peer Gynt as har kontorsted på Vinstra, midt i Peer Gynts rike Gudbrandsdalen, midt mellom Rondane og Jotunheimen.

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram