Brumunddal sentrum

Velkommen til Brumunddal – byen med alle fasiliteter NÆR deg! Vi kan tilby alt du har behov for i en vanlig hverdag, og er opptatt av trivsel, fint miljø og gode opplevelser!

Velkommen til Brumunddal – byen med alle fasiliteter NÆR deg! Vi kan tilby alt du har behov for i en vanlig hverdag, og er opptatt av trivsel, fint miljø og gode opplevelser!

Brumunddal sentrum har hatt en utvikling få andre byer kan vise maken til. Her er det lekeparker. Her er det grønne områder. Her er det fin utsmykning. Her er det gratis parkering. Og her er det fremfor alt butikker innen alle bransjer.

Våre fagfolk i butikkene er opptatt av at du skal få dine gode handleopplevelser, og vi får stadige tilbakemeldinger på at kundene opplever det lille ekstra i Brumunddal. God service, riktig vareutvalg og et trivelig sentrum er noen av våre fortrinn.

Det er med stolthet vi kan si at pilene peker oppover for handelen i Brumunddal, og de fremtidige planene for tettstedet vil gi et enda mer urbant preg på byen vår.

Sentrumsaktivitetene styrker og markedsfører Brumunddal som et handelssenter for hele regionen. Forretningsdrivende og gårdeiere går sammen om felles tiltak for å skape positive aktiviteter med ønske om ytterligere utvikling i årene fremover.

Velkommen til byen nær deg!

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram