Ringsakfjellet drift

Ringsakfjellet Drift AS er et entreprenørselskap som holder til på Sjusjøen. De utfører et bredt spekter av entreprenørtjenester og leier ut lager, utstyr og maskiner.

Best i bunn og grunn

Ringsakfjellet Drift AS er et entreprenørselskap som holder til på Sjusjøen. Vi utfører et bredt spekter av entreprenørtjenester og vi leier ut lager, utstyr og maskiner. De varierte grunnforholdene i fjellet er en utfordring og lang fartstid har gitt oss mye erfaring og kompetanse, til det beste for våre oppdragsgivere. Våre folk har opptil 40 års fartstid i fjellet!

Snø er det vi liker aller best! Vi er ansvarlig for snøbrøyting og vintervedlikehold for alle fellesveger og de fleste hytter i Ringsaker almenning pluss en del på Sjusjøen og Nordseter.

Og, alle de fantastiske skiløypene på hele Sjusjøen, Nordseter, Birkebeinerløypa, Sjusjøen Natrudstilen skistadion og preppinga i Sjusjøen skisenter er det vi som står for, med stolthet!

Vi har tett samarbeid med Ringsaker Almenning og Fjellved Service AS og våre tjenester utføres av dyktige og erfarne ansatte fra alle tre selskap.

Våre kunder er grunneiere på Sjusjøen, hytteeiere, næringsliv, offentlig virksomhet og private kunder for øvrig.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram