Østlaft AS

Leverer hytter med tradisjonsrik laft med varierende stokkhøyde, og norsk lafteknute videreutviklet ved hjelp av moderne teknologi.

Østlaft AS er en av Norges ledende leverandører av laftede hytter og hus. På Rudshøgda mellom Brumunddal og Moelv har vi bygget en av verdens mest effektive og moderne produksjonslinjer av tømmerkasser til hytter og hus. Her kan vi produsere ferdige tømmerkasser til store hytter på 2-3 uker. Vi benytter norsk tømmer med 8 tommers tykkelse. Varierende stokkhøyder bevarer utseendet til tradisjonelt håndlaft. Østlaft har et stort utvalg av hyttemodeller og med moderne teknologi kan vi i tillegg til tradisjonell laft også tilby hytter og hus med et moderne og spennende uttrykk som tidligere ikke har vært mulig.

Kom gjerne innom oss på vei til fjellet.

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram