PIHLS utleiehytter

Pihl har tre nyoppussede hytter som kan leies.

Hytter til leie

Hytter med spesielt fin beliggenhet i Ringsakerfjellet til leie. Nyoppusset med enkel standard i flotte turområder og med gode fiskemuligheter.

Hytter i Ringsakerfjellet leies ut på Bergsbu, Kvarstadsetertjern og i Godlidalen. Det finnes også flere fiskevann i nærheten, både i Åstdalen og opp mot snaufjellet. Mangfoldige turmuligheter i fjellet både sommer og vinter.

Kvarstadsetertjern

Nyhet 2024: Denne perlen kan leies fra vinterferien 2024. Hytta har en flott beliggenhet inntil Kvarstadsetertjernet og nærhet til Åsta elv. Perfekt for deg som vil på fisketur! To sengeplasser og enkel standard.

Les mer

Godlidalshytta

Hytta ligger i fjelldalen Godlidalen og er av enkel standard. Nyoppusset sommeren 2023! Turstier i snaufjellet og kort avstand til flere 1000-meters topper. Et perfekt utgangspunkt for fantastiske turer i snaufjellet.

Les mer

Bergsbu

Sikre deg et opphold på denne perlen i Ringsakerfjellet!
Hytta er nyoppusset innvendig, og ligger idyllisk til ved fiskevann og furuskog. Det er et rikt dyre- og fugleliv her, og du kan nyte en fantastisk utsikt over Bergsbuvannet.

Les mer


© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram