Mesnabakken Pensjonat

Her tilbys overnatting, servering, møte- festlokale og ulike naturbaserte aktiviteter. Hundekjøring, ridning, elvepadling og langbueskyting er noe av det man kan velge blant.

På Mesnabakken er det totalt 50 sengeplasser, fordelt på 4 bygninger, som danner et tun.

Hovedbygning – 28 sengeplasser
Uthuset – 6 sengeplasser
Annekset – 8 sengeplasser
Kårhuset – 8 sengeplasser

Mesnabakken er et nyrestaurert, eldre gårdspensjonat, med en hjemmekoselig atmosfære og en unik beliggenhet. Det ligger usjenert til, mellom Mesna vannet og Ringsaker fjellet, med skoger som egner seg for sykling, ridning og fotturer.

Her tilbys, fullpensjon og halvpensjon, i Kårhuset og Annekset tilbys selvhushold i tillegg.

Stedet egner seg for bedrifter, familie/vennegrupper, bryllup, selskaper, trenings samlinger, kurs og konferanser.

På Mesna Islandshest Senter, som ligger i gåavstand har vi Høyloftet og Låven. Høyloftet er et moderne møtelokale, med projektor, lydanlegg og storskjerm.

Låven er et rustikk, annerledes lokale, med utsikt over Mesna vannet, liten bar med kjøkken, biljard,  projektor, storskjerm, moderne lydanlegg og plass til ca. 80 – 90 personer til bords.

I tilknytning til Høyloftet og Låven er det 5 toaletter og et helt nytt storkjøkken.

Stedet egner seg for bedrifter som ønsker et inspirerende møtelokale og bespisning, evt. kombinert med naturbaserte aktiviteter og overnatting.

Det egner seg også som bryllupslokale, for de som ønsker å ha et sted helt for seg selv, med naturen som ramme. 

Til konfirmasjoner, bursdagsfeiringer og alle andre grunner til å ha en artig fest er Låven det perfekte sted, med overnatting i gåavstand til Mesnabakken.

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram