Kvarstadsetra

Frister med hjemmelaget is, sjokolade, vafler og rømmegrøt. Dyr har de også! Vinterstengt!

Kvarstadsetra frister med hjemmelaget is, sjokolade, vafler og rømmegrøt. Dyr har de også!

Kvarstadsetra ligger like ved en av matstasjonene under Birkebeinerrittet og rennet. Den tradisjonsrike tømmerhytta er omgitt av et levende og åpent seterlandskap.

Cirka 200 meter nedenfor hytta ligger elva Åsta. De rolige partiene i elva er fine til bading, kano og padling. I utleiekano fra Kvarstadsetra kan du møte på elg, bever og andre ville dyr på en stille ferd nedover elva.

Åstaelva er også Hedmarksviddas beste fiskeelv, kjent for fiske etter ørret og harr. Den beste fisketiden er tidlig i sesongen i juni. Du kan også sykle på lite trafikkerte grusveier, forbi små vann og seteridyller.

Besøk Kvarstadsetra i sommer!

I perioden fra 3. til med søndag 26. juli er det igjen tid for åpen seterkafé på Kvarstadsetra i Åstadalen. Fredag til søndag fra kl. 11 – 17, ønskes alle velkommen til servering av nystekte vafler, rømmegrøt, kaffe, te og saft. Helena og Hans Frogner fra Kvarstad Gård  tar også med seg iskrem, sjokoladekonfekt og pølser fra gårdens egen produksjon. Med til setra kommer også noen av gårdens firbente, så her blir det mulig å hilse på Shetlandsponniene Nelli og Wendy, tre små griser, samt gårdshunden Hero.

Kvarstadsetra

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram