Nedre Bergundhaugen

Teambuilding, vennekveld eller opplevelser utenom det vanlige. Nedre Bergundhaugen gård i Mesnali byr på en utradisjonell kombinasjon av aktiviteter og tjenester. Og i låven finner utsalg av diverse interiørartikler.

Teambuilding, vennekveld eller opplevelser utenom det vanlige. Nedre Bergundhaugen gård i Mesnali byr på en utradisjonell kombinasjon av aktiviteter og tjenester. Og i låven finner utsalg av diverse interiørartikler.

Tekst: Anders Lindstad

Låven er mer enn utsalg av interiørartikler. Her kan vennegjenger booke seg inn på fagkvelder hvor interiørtrender presenteres og diskuteres. Her kan du også kjøpe vakkert interiør fra Perfect Home, et variert utvalg av produkter fra Amundsen spesial og fantastiske saueskinn fra Island.

Mange hytteeiere har besøkt Nedre Bergundhaugen i forbindelse med åpne markeder som påskemarkedet, julemarkedet og sommermarkedet. Slike åpne markeder – og arrangement som påskeskirennet – annonseres gjerne gjennom facebooksider for Sjusjøen og omegn. Det fremkommer også på Nedre Bergundhaugens webside. Ellers er det en fast regel at dersom flagget på låven henger oppe, da er det åpen butikk.

Arrangement 

Låven brukes også i forbindelse med diverse arrangement. Her gjennomføres det sommerfester, julebord, utdrikningslag, hyggelige vennelag og annet smått og stort. Gjestene tilbys opplevelser inspirert av det gode liv på landet. Det kan gjerne sammenlignes med aktiviteter man kjenner igjen fra realityserien Farmen. Forskjellen er imidlertid at det er konstant god stemning og ingen blir sendt hjem. 

  • Her arrangerer jeg interiørkvelder for store og små grupper. I tillegg holder jeg kurs og lager opplevelser for bedrifter og privatpersoner med smak av det gode liv på landet. På kursene har vi en fin kombinasjon av gårdskonkurranser og faglig påfyll, forteller May-Britt Bergundhaugen.

Aktivitetene kan for eksempel være hesteskokasting, snekring, saging, melkespannholding og lignende. Dette er aktiviteter som ikke krever forkunnskaper og som gir en morsom vri på et arrangement eller et vennetreff. 

Låven brukes også som kurslokale. May-Britt har jobbet mye med arbeidsmiljøutvikling. Hun har blant annet tatt prosesslederutdanning i langtidsfriskmetodikk, og elementer fra denne metodikken brukes i kurs. Kursene kan kombineres med teambuilding ved hjelp av aktivitetene som tilbys på gården.

  • Vi ser at å jobbe med gode teambuildingsprosesser, kurs og samtidig ha mulighet for å sitte rundt bålpanna og snakke sammen, er populære og viktige tiltak i en hektisk hverdag. Her kan vi kombinere det praktiske og teoretiske innen teambuilding, forteller May-Britt.

Under pandemien ble det også utviklet digitale kurs, og kursvirksomhet er noe May-Britt ønsker å fokusere på videre. 

Det er med andre ord et aldri så lite kinderegg med mulighet for sosiale arrangement, interiørkurs og -handel og kurs/teambuilding for arbeidslivet som ligger der i Mesnalia – bare noen minutters kjøretur fra Sjusjøen. 

Noe å tenke på for vennegjengen, jobben eller andre? Eller om du skal feire en spesiell anledning, arrangere et utdrikningslag eller et annet arrangement. Her kan du få et spesialsydd opplegg med gårdens unike kombinasjon tjenster. 

Mer info: http://nedre-bergundhaugen.no/

Nedre Bergundhaugen

Sørmessenvegen 841
2610 Mesnali
© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram