Sjusjøtunet Hytter og Caravansenter

Sjusjøtunet Hytter og Caravan ønsker deg velkommen hele året. Sentral beliggenhet på Østlandet, 20 minutters kjøretur fra Lillehammer.

Caravanplassen ligger i idylliske omgivelser med Sjusjøvannet på den ene siden og med vidder og fjell bakenfor. Området byr på flotte naturopplevelser året rundt med mange turmuligheter om sommeren og Norges flotteste skiterreng og løypenett om vinteren. Plassen ligger midt i hjertet av Birkebeinerløypa og et godt utgangspunkt for trening til Birkebeinerrennet.

Sjusjøtunet Hytter og Caravansenter tilbyr utleie av campinghytter, drop-in plasser for camping samt sesongplass for caravan.

I hovedbygget ligger resepsjon og kafè/bar. Her tilbys pizza og andre enkle matretter, samt bar med alle rettigheter.

Caravanplassen har to serviceanlegg. Her finner du toaletter, dusj, sauna, vaskemaskin, tørketrommel og tørkerom. Det er tilbud om  tilgang til smørebod for alle plassens beboere.

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram