Skåbu Tradisjonsbygg

Lokal norsk tømrerbedrift som leverer robuste hytter med håndverk og design av beste kvalitet.

Lokal norsk tømrerbedrift som leverer robuste hytter med håndverk og design av beste kvalitet.

Vi legger vekt på tett dialog både før, under og etter at byggeprosessen er avsluttet. Målet vårt er at kundene skal være fornøyd med våre tjenester og bygg. Det er viktig å være klar over at tre er et levende materiale som kan endre seg over tid. Skåbu Tradisjonsbygg AS kan utbedre endringer som følge av bevegelse i tre, eller av andre årsaker. Vi er ikke fornøyde før kunden er fornøyd. Svært ofte opplever vi at de vi har bygget hytte for, kommer tilbake til oss når de vil bygge garasje, stabbur eller ei gjestehytte. Det er det beste skussmålet vi kan få. Vi oppgir gjerne referanser, om du ønsker det. De som bygger hytte i Skåbu, får vi et særlig nært forhold til. I den vesle fjellbygda blir alle en del av lokalsamfunnet.

Skåbu Tradisjonsbygg har sentral godkjenning og tar seg ofte av hele byggesaksprosessen fra søknad til bygget er innflytningsklart. Vi utarbeider byggetegninger i nært samarbeid med deg, slik at bygget svarer til dine ønsker og behov. Vi samordner også de andre leverandørene i byggeprossessen, som grunnentreprenør, rørlegger og elektriker. Du får færre firmaer å forholde deg til, og byggeprosessen blir mer effektiv og samordnet.

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram