Skåbu Tradisjonsbygg

Lokal norsk tømrerbedrift som leverer robuste hytter med håndverk og design av beste kvalitet.

Skåbu Tradisjonsbygg har siden 1989 bygget et par hundre hytter, ingen av dem like. For å hjelpe til på veien mot din unike hytte har vi laget noen modeller å ta utgangspunkt i, alle i vårt særegne og enestående design. God arkitektur er imidlertid mer enn utseende og funksjonalitet. Vi mener god arkitektur i første rekke er identitet og tilhørighet. Det vi bygger skal bli en del av fjellet og naturen, derfor bygger vi med fornybare kortreiste materialer. Vi hører ofte at våre bygg «ser ut som de har stått der i 100 år» eller at «de ser ut som de har grodd opp som en del av naturen».

Vårt harmoniske design med kraftige, robuste stolper og store vindusfelt mot lys og utsikt, treffer ofte en nerve hos alle som er glad i fjell og natur. Derfor kjenner du alltid igjen en Skåbu-hytte, selv om ingen av dem er like. Vi hjelper deg gjerne å skape noe som er unikt og helt tilpasset deg og din familie!

Skåbu Tradisjonsbygg har sentral godkjenning og vi tar oss gjerne av hele byggesaksprosessen fra søknad til bygget er innflytningsklart.

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram