Team Kreaktiv

Team Kreaktiv leverer utendørsaktiviteter til ditt event over hele innlandet.

Team Kreaktiv leverer utendørsaktiviteter til ditt event på Sjusjøen.

Eksempler på aktiviteter: øksekasting, boblefotball, trugeturer, snowrafting, sumobryting, tvekamp, minigokartrace og pil&buedart og mye mer!

Det å tilpasse aktiviteter ute når dine ansatte,kollegaer, studievenner eller venner skal gjøre noe litt annerledes sammen er vår spesialitet. Team Kreakiv har en unik variasjon av rekvisitter for å kunne sørge for morsomme og minnerike utedager.

I tillegg gjør plasseringen med Sjusjøen som utgangspunkt det lett å finne vakre og godt egnede steder å være aktive sammen.

Alle aktiviteter skreddersys. Det er viktig at man tilpasser HVA man skal gjøre til HVEM man skal gjøre det med.  Anledningene er mange og Team Kreaktiv vet hva som skal til. La oss ha det litt gøy sammen!

Ta kontakt for booking av utendørsaktiviteter til ditt event.

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram