Elektro Øst Installasjon

Elektro Øst Installasjon er totalleverandør av alle typer elektriske installasjoner.

Elektro Øst Installasjon er totalleverandør av alle typer elektriske installasjoner.

Elektro Øst Installasjon er en av Mjøsområdets ledende elektroentreprenører. Vi hjelper deg med alle typer elektrikeroppdrag – uansett størrelse og type.
Elektro Øst Installasjon er totalleverandør av alle typer elektriske installasjoner. Våre oppdrag strekker seg fra landbruksinstallasjoner, veilysanlegg og lysløyper, til moderne installasjoner i boliger, hytter og næringsbygg.

Ahlsell Partner
Vi er Ahlsell Partner, et konsept som pr i dag omfatter over 230 forhandlere og elektroentreprenører.  Ahlsell Partner er en sammenslutning av elektroentreprenører som ønsker å bevare sin egen identitet og samtidig ha et felleskap med et av norges største selskaper i bransjen.

Sikkerhet og kvalitet
Elektro Øst Installasjon har siden 1997 hatt stort fokus på sikkerhet og kvalitet på utført arbeid. Vi har bred fagkompetanse og stor kapasitet, og våre kunder skal sikres de beste løsningene til riktig pris, levert til avtalt tid.

Ta kontakt!
Ta kontakt med oss i dag, og vi hjelper deg med å gjøre hjemmet eller arbeidsplassen din til et triveligere, tryggere og mer funksjonelt sted å være.

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram