Madshus

Detaljarbeid og kvalitet har vært Madshus’ varemerke i over 100 år.

Detaljarbeid og kvalitet har vært Madshus’ varemerke i over 100 år. Fra den spede begynnelsen med håndlagde treski til dagens produksjonsprosess med høyteknologiske maskiner har vi bestandig vært opptatte av å plukke de fineste materialene og lage verdens beste ski. Det har ikke endret seg.

Ambisjonene om å lage verdens beste ski startet i et fjøs i Vardal i 1906. Fjøset tilhørte Martin Madshus’ far. Med egenproduserte håndverktøy laget Martin Madshus sine første treski i dette fjøset. Martin hadde en velutviklet evne til å snuse opp de beste materialene, og var spesielt opptatt av å finne egnet kjernemateriale – råved som han kjøpte for å forme trekjerner til ski. Madshus’ skisnekkere kjøpte råvarene i form av levende skog, og inspiserte hvert enkelt tre for å finne de av høyest kvalitet og best potensial for å bli gode ski. De trærne som slapp gjennom nåløyet ble øksemerket med Madshus velkjente logo, en stor M. Dette var de utvalgte, de som skulle videre til Madshus’ håndverkere og bli foredlet til noen kunststykker av noen ski.

Sammensetting og variasjon innen råvarer har endret seg dramatisk fra de opprinnelige trestammene til dagens kvalitetskontrollerte utvelgingsprosess, men prinsippet er det samme. Vi bruker kun de mest veldefinerte og stabile råmaterialene i våre produkter, slik at vi kan presisjonskontrollere både produksjonsprosessen og det endelige resultatet. Vi har samme øye for kvalitet og nitidig testing, vi produserer hver ski, hver skisko og hver skistav etter samme høye kvalitetsstandard enten det er verdenscupløpere eller turløpere som er målgruppen. Kvalitet og prestasjon har vært vårt varemerke siden 1906, og øksens M-merking lever fortsatt alle Madshus produkter i dag.

https://www.facebook.com/watch/?v=1158081154343462

Madshus

Industrivegen 29
2836 Biri
© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram