Olympiaparken

Olympiaparken består av fem olympiske arenaer i Lillehammer: Lysgårdsbakkene hoppanlegg, Håkons Hall, Birkebeineren skistadion, Lillehammer olympiske bob- & akebane og Kanthaugen alpin & freestyleanlegg.

Olympiaparken består av de fem olympiske arenaene Lysgårdsbakkene, Håkons hall, Birkebeineren skistadion, bob- og akebanen og Lillehammer snøpark.

Her kan du blant annet oppleve store idrettsarrangementer, konserter, hverdagsidrett, messer og selvfølgelig prøve en de fartsfylt sommer- og vinteraktivitetene. 

På vinteren anbefaler vi å teste ut kjelkekjøring i Lillehammer snøpark eller bli med på en adrenalinfylt tur med bob i Nordens eneste bobbane! 

I sommersesongen er det hjulbob som er høydepunktet! Her får du kjenne på både fart og heftige g-krefter når boben kjører i over 100 km/t. I tillegg er selvfølgelig Lysgårdsbakkene verdt et besøk for å oppleve et av byens mest spektakulære utsiktspunkt.

Velkommen!

Nordsetervegen 45
2618 Lillehammer
© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram