Olympiaparken

Olympiaparken består av fem olympiske arenaer i Lillehammer: Lysgårdsbakkene hoppanlegg, Håkons Hall, Birkebeineren skistadion, Lillehammer olympiske bob- & akebane og Kanthaugen alpin & freestyleanlegg.

Olympiaparken består av de fem olympiske arenaene Lysgårdsbakkene, Håkons hall, Birkebeineren skistadion, bob- og akebanen og Lillehammer snøpark.

Her kan du blant annet oppleve store idrettsarrangementer, konserter, hverdagsidrett, messer og selvfølgelig prøve en de fartsfylt sommer- og vinteraktivitetene. 

På vinteren anbefaler vi å teste ut kjelkekjøring i Lillehammer snøpark eller bli med på en adrenalinfylt tur med bob i Nordens eneste bobbane! 

I sommersesongen er det hjulbob som er høydepunktet! Her får du kjenne på både fart og heftige g-krefter når boben kjører i over 100 km/t. I tillegg er selvfølgelig Lysgårdsbakkene verdt et besøk for å oppleve et av byens mest spektakulære utsiktspunkt.

Velkommen!

Nordsetervegen 45
2618 Lillehammer

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram