Treningsvitenskap avdeling Sjusjøen

Treningsvitenskap avdeling Sjusjøen

Sjusjøen er blitt ett verdenskjent mekka alle landslag innen skisport drar til når oppkjøringene skal unnagjøres og senteret er designet for å etterkomme alle behov både en topp idrettsutøver og en mosjonist måtte kunne trenge for å få trent optimalt!

Senteret holder den høyeste standard du vil finne av utstyr og har blant annet tredemøller, romaskiner, flere forskjellige stakemaskiner, assault sykler, sprint mølle, motbakke mølle, spinningsykler, vekt vester, en stor maskin park, tonnevis med bumper plates, slynger, en rekke spesialstenger fra Rouge og eleiko, bosuballer, strikker i alle former, kjettinger, olympiske løfteplattformer, manualer opp til 60kg, en rekke tver til underholdning og er muligens eneste gymmen i Norge med belt squat, reversehypers og mye mye mer!

Åpent alle dager, hele året, 05-23!

Gratis oppstartstime med undersøkelse og program for de som ønsker det ?

http://treningsvitenskap.no/

Artikler

Treningssenter

Midt i Sjusjøen sentrum ligger Treningsvitenskap avdeling Sjusjøen. Dette er et topp moderne senter med alt du trenger uansett nivå.

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram