Treningssenter

Midt i Sjusjøen sentrum ligger Treningsvitenskap avdeling Sjusjøen. Dette er et topp moderne senter med alt du trenger uansett nivå.

Midt i hjertet av Sjusjøen finner du ett helt nytt og topp moderne treningssenter som passer like godt for mosjonister som for mestere!

Senteret er et av de best utstyrte treningssentrene i landet med alt du måtte trenge. Senteret er også spesielt tilrettelagt for de som satser på langrenn etter god rådføring med Martin Johnsrud Sundby.

Noe av innholdet på senteret: tredemøller, romaskiner, stakemaskiner, assault sykler, spinning sykler, sprint mølle, eleiko stenger, sprint bane til slededytt, en stor maskin park, tonnevis av bumper plates, kettlebells, strikker, kjettinger og mye mye mer.

I disse lokalene trente det minst 5 atleter som tok gull i sist OL!

Senteret har åpent hver eneste dag hele året fra 05-23 og all informasjon du måtte trenge finner du på treningsvitenskap.no

Kanskje trenger dere et sted å legge treningssamlingen? Gjør som de beste og legg den på Sjusjøen med økter på treningssenteret. Ta kontakt med senteret så er de behjelpelig med å finne et godt opplegg.

Vi sees på trening!

Treningsvitenskap avdeling Sjusjøen

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram