Leirskole

Camp Sjusjøen er en offentlig leirskole som drives etter de offentlige leirskoleforskriftene og anbefalingene fra Norsk Leirskoleforening.

Camp Sjusjøen holder til i Mesnali øst for Lillehammer og rett ved Sjusjøen.

I løpet av en vår- og høstleirskoleuke vil  ldeltagerne lære mye om friluftsliv, natur, samarbeid og få innholdsrike utfordringer med aktiviteter på vann, land og på fjelltur. I tillegg er deltagerne så heldige å få besøke Maihaugen i Lillehammer, hvor de får en enestående opplevelse av Norges historie fra istiden til våre dager. 

Gjennom vinterleirskoleuken er det ski, friluftsliv, historie og undervisning i sikkerhet i vinterfjellet som står i fokus. Elevene får også prøve å kjøre med hundespann.

Camp Sjusjøen er en offentlig leirskole under Ringsaker Kommune og drives etter de offentlige leirskoleforskriftene og anbefalingene fra Norsk Leirskoleforening. Leirskolen var en av de første leirskolene i Norge og har mer enn 40 år bak seg.

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram