Turforslag – sykling

Sykkeldestinasjonen Sjusjøen

Sjusjøen er kanskje mest kjent for langrennsløyper i toppklassen, men mange har også oppdaget at stedet er et glimrende utgangspunkt for sykling. Her finnes lette familieturer, trivelige besøks-setre, lange treningsturer på grusvei, eller grom stisykling opp til flere av de lokale toppene.

Olshølen, Nysætra og Øyungen

Denne sykkelrunden er variert og fin. Et par gamle setermeierier ligger langs ruta, det er kanskje spesielt interessant for de som er interessert i seterhistorie.

Gammelskolla og Geitbu

Turen fra Storåsen passer best for de som er vant med å sykle noen mil og turen fra Storstilen passer fint for barn.

Storstilen, Stenstilen og Nøkkelåsen

Flott familietur som passer for alle. Historien om Sjuguttsteinen ved Stenstilen og Berthe Putta gjør turen ekstra spennende.

Moste seter og Tjuv-Ola

Turen fra Mesnali passer best for de som er vant med å sykle noen mil. og kortvarianten fra Mostebakken passer fint for barn.

Fra Storåsen til Sveinhaugsetra og Luddenhytta

Vil du ha en sykkeltur i lett terreng krydret med historiske drypp, kan Søndre Aksjøen og Sveinhaugsetra være et perfekt alternativ.

Fra Sjusjøen sentrum til Nybu seter og Kaussetra

På denne sykkelruta vil du oppleve en fascinerende reise mellom ny og gammel tid.

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram