45 km fra sentrum

Pellestova

På toppen av Hafjell, direkte inn i høyfjellet – ligger nybygde Pellestova Hotell Hafjell. 970 m.o.h. 39 komfortable rom hvorav 12 fjellsuiter med 2 soverom og egen badstu.

Pellestova

Pellestova– den gamle fjellstua på Hundersetra ved Hafjelltoppen var legendarisk. Siden oppstarten i 1944 har flere generasjoner brukt plassen til rekreasjon og festligheter.

Det som i sin tid begynte som en bitte liten hytte, ble i Pelles tid litt etter litt utvidet til å bli et særpreget høyfjellshotell i Øyerfjellet. Etter en «total makeover» så er Pelle-
stova i dag et av deflotteste hotellene i fjellheimen, øverst på Hafjelltoppen, 970 moh.

Pellestova har uendelig mange turmuligheter rett utenfor døren. Man kan benytte beina, bruke Pellestovas terrengsykler, dra på kanopadling, fisketurer eller ta en hyggelig biltur innover flotte fjellveier.

Pellestova har gjort seg bemerket som et sted der man nyter god mat og godt drikke i naturskjønne omgivelser. Her finner du en av landets mest spennende vinkjeller.

Velkommen til Pellestova og fjellet.

Pellestova Hotell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2020  Destinasjon Sjusjøen  |  
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X
X