Destinasjon Sjusjøen – utleiehytter

Hyttene ligger sentralt på Sjusjøen med kort avstand til flotte turmuligheter og Norges beste skiløyper!

Destinasjon Sjusjøen – utleiehytter

Vi har både små og store hytter med både enkel standard og med en veldig bra standard. Hyttene ligger sentralt på Sjusjøen med kort avstand til flotte turmuligheter og Norges beste skiløyper! 

Velkommen til en fin opplevelse med overnatting i herlige omgivelser i en av våre utleiehytter på Sjusjøen!

Klikk deg inn på hyttene nedenfor for mer informasjon og booking.

Destinasjon Sjusjøen

Hytteutleie Sjusjøen

Birkebeinerbakken Panorama Lodge (25 sengeplasser)

Birkebeinerbakken Panorama Lodge ligger øverst i gamle Birkebeinerbakken skisenter. Lodgen har plass til overnatting for 25 personer. Stedet passer godt til familiesamlinger, firmasamlinger, treningsopphold for idrettsgrupper, bryllup eller andre større begivenheter.

Sjusjøen 1477 (6 sengeplasser)

Hytta har en beligghenhet meget sentralt på Sjusjøen. Ca. 800 meter til Kiwi Sjusjøen, Sport 1 og andre servicefunksjoner. Kort avstand også til kafeer og låven bar. Nytt lekeannlegg for barn i umiddelbar nærhet, kun 350 meter fra hytta. Her er det også en flott strand med gode bademuligheter på sommer samt fine turmuligheter langs- og rundt Sjusjøvannet. Kun 150 meter til Norges beste langrennsløyper!

Sjusjøen 1991 (12 sengeplasser)

Mellomstor hytte med en fantastisk beliggenhet i Birkebeinerbakken på Sjusjøen. Denne hytta ligger kanskje på en av de aller fineste utsiktstomtene på hele Sjusjøen. Hytta har totalt 12 sengeplasser, fordelt på 4 soverom.

X