Velkommen til en stemningsfull utendørskonsert på Hygga Fjellkro.

Det vil bli satt opp buss fra Lillehammer via Sjusjøen til og fra Ljøsheim.

18 års aldersgrense!

Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga har endeleg slege seg saman att for eit nytt projekt! Fyrste singel «Ingenting å vera redd for» kom våren 2023. Den sparka i gang eit travelt år for den populære duoen. Den 29. juni kjem dei til Hygga Fjellkro på Ljøsheim og spelar opp med låtar fra sitt doggfriske album «Langt heimafrå», ei plate delvis spelt inn i Irland og med Atlanterhavet rett utanfor studiovindauget. Det er no ti år sidan sist duoen spelte inn plata «Heimafrå» til stor jubel, og på denne konserten kan det nok også bli sjansar for å høyre nokre fine låtar som har kvilt – lenge nok. Sidan sist har Ingebjørg Bratland blitt ein av dei største artistane i Noreg, medan Nordstoga har fortsett med å levere ei rad med album som publikum og kritikarar har elska. Når Ingebjørg og Odd slår seg i lag, er det aldri langt til den rike folkemusikkarven dei begge har med seg fra barndommen. Men musikken deira når likevel langt utover fjellheimen i VInje. Uansett kor du kjem frå, kan me lova at du aldri kjenner deg «Langt heimafrå» med denne duoen på scena. Vel møtt til ein akustisk, morosam og stemningsfull konsert med to artistar med særdeles god smak – dei er nemleg kvarandres største fan.

NYHET: Spelloppmaker kommer utpå kvelden!!
Ut fra dypet av Finnskogen trer bandet Spelloppmaker ut, med Solørdialekten som sitt kjennetegn. Solør blir kalt «Norges svar på Tennessee» og er kjent for sin entusiasme over hjemmebrent og bygdeslabberas, som gjør at du vet at det blir bygdefest og godstemning når Spelloppmaker inntar scenen.

Under følger litt informasjon til deg som har billett eller skal kjøpe billett til konserten - del gjerne med de du skal gå sammen med!

Tider for arrangementet:
17:00 - Dørene åpner
18:30 – Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland
20:00 - Pause
20:45 – Spelloppmaker spiller til fest
22:15 - Konsert slutt
22:15 – Afterparty med Trubadurene Audun og Robin fra Nes
01:00 - Hygga stengt

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram