Sjusjøen skisenter

Familievennlig skianlegg med fokus på gode opplevelser for både store og små.

Sjusjøen Skisenter ligger kun 25 min med bil fra Lillehammer og har et komplett tilbud for hele familien. 

Bestill sesongkort HER!

Anlegget har totalt 4 heiser og 7 km med løyper fordelt på 8 nedfarter. Løypene har en høydeforskjell på 250 meter og den lengste nedfart er 2,2 km. En seksseters stolheis tar deg med til en fantastisk utsikt på toppen av skianlegget. På toppen finner du også Brannhytta som selger de populære kanelsnurrene. Skisenteret har et godt snøproduksjonsanlegg som sikrer en tidlig sesongstart og godt føre til over påsken. 

Gratis barneområde
Skisenteret har en barnebakke som er gratis for alle. Den ligger nederst i skianlegget, ved siden av caféen. Det er en lett bakke på rundt 200 meter. Bakken er fylt med elementer som gjør skikjøringen til en lek. Eftasbakken som ligger ved siden av barnebakken er en fin nedfart for de som ønsker å ta skrittet videre fra barnebakken. Her er det også ulike elementer som hopp og bokser. 

Klikk her for å lese mer om barneområdet. 

Sjusjøparken
I parken finner du en stor variasjon av rails, bokser, hopp og andre morsomme elementer. Parken er populær blant snowboard og twintip kjørere og er tilpasset både nybegynnere og viderekommende.  

Klikk her for å lese mer om sjusjøparken.

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram