Aktiv i natur: Skiskole

Sesongen er i gang og bookingen er nå åpen. Aktiv i Natur tilbyr skiskole på Sjusjøen for alle nivåer. Tilbyr private leksjoner på 90 minutter og har maksimalt 5 personer i hver leksjon for at alle skal få tilstrekkelig utbytte.

Skiskole for alle

Aktiv i Natur er en lokal aktivitetsleverandør og skiskole. Vår historie med Skiskole går tilbake til 1975 og vi har gjennom tiden instruert og hjulpet mange ut på langrennsski for å nyte det magiske vinterlandskap og være aktiv i naturen.

Vi kan også hjelpe deg!

Basert på mange års erfaring er vårt fokus å tilby private leksjoner på 90 minutter uansett om det er Begynner Langrenn, Klassisk Teknikk eller du vil lære deg Skøyting.

Våre instruktører tar utgangspunkt i deg!

Vi har lang erfaring med turister og instruerer på Norsk og Engelsk.

100% fornøyd eller pengene tilbake. Vi ønsker at du skal være fornøyd med vår undervisning og du skal få et utbytte å jobbe videre med.

Vi tilbyr private leksjoner på 90 minutter og vi anbefaler maksimalt 5 personer i hver leksjon for at alle skal få tilstrekkelig utbytte.

Våre leksjoner på Sjusjøen har utgangspunkt på Sjusjøen langrennsarena mot Storåsen, oppmøte med klargjort utstyr 10 minutter før start.

Booking
Du bestiller dine leksjoner i vår online booking min. 13 timer før ønsket start. Finner du ikke en tid som passer deg på Sjusjøen så har vi og skiskole på Nordseter (6 km).
Book  her.

Begynner Langrenn
Krever ingen forutsetninger, egnet for alle fra 12 år. 

Klassisk Teknikk Krever minimum at du har vært på ski de siste to sesonger eller har vært på Begynner Langrenn.

Skøyting
Det ser så enkelt ut og det kan gå fort i løypene. Alle kan lære å Skøyte. Vi tar utgangspunkt i deg og hjelper deg videre. Krever at du minimum har vært på langrennski de siste to sesonger eller gjennomført Klassisk Teknikk.

Bestill din private leksjon NÅ:
www.aktivinatur.no
www.facebook.com/aktivinatur
www.youtube.com/aktivinatur

Bestill din private leksjon NÅ:

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram