Kanopadling

Kan det friste med kanopadling i idylliske Åstdalen, Sjusjøvannet eller Sør-Mesna? På Sjusjøen har du mange muligheter for fine turopplevelser til vanns.

Kanopadling i idylliske Åstdalen, Sjusjøvannet og Sør-Mesna.

Sjusjøen Husky Tours har 5 stk Hasle-kanoer til døgnutleie i idylliske Åstdalen. Sjekk Google Map her. Kilometervis med stillestående elv. 3.7km sør for Øvre Åstbru. Åpnes med kode etter betaling over vipps. Pris kr 300,- pr kano inkl vester.

Rustad Hotell & Fjellstue har kanoer til leie ved Sjusjøvannet i Sjusjøen sentrum og Camp Sjusjøen har kanoer til leie på Sør-Mesna i Mesnali.

61° Nord Sjusjøen tilbyr kanoer til leie ved Naustet på Sjusjølunga. 300 kr dagen for kano med årer og flytevester. 125 kr for en time. 800kr for døgnleie av kano og to hengekøyer, hvis det skulle friste å ta ei natt i hengekøye langs Sjusjøvannet. Ta kontakt på 476 38 614 for å få tilsendt kodeinformasjon. Betal med vipps: #626739

Rustad Hotell & Fjellstue

Alm Sætergutu 51
N-2612 Sjusjøen
Holtevegen 136B

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram