Hundekjøring – sommer og vinter

Hundekjøring er en fantastisk opplevelse både sommer og vinter kun to timer kjøretur fra Oslo og 30 min fra Lillehammer!


Prøv hundekjøring med ivrige Alaska Huskier, en helt fantastisk måte å oppleve naturen på i samspill med dyr. To personer får eget spann og kjører selv etter instruksjon.

Book her

Sjusjøen Husky Tours ble startet i 2014 av Leif Tore Lie og Ida Nilseng. De har et fantastisk team av hunder og ansatte.

I dag har de totalt ca 115 hunder. De er av typen Alaska husky og mange av dem skal i vinter delta både i Gausdal Maraton, Femundløpet og Finmarksløpet. Alle hundene er veldig glade og kosete, så ikke nøl med å hilse på dem! 

Hundekjøring er en super aktivitet både sommer og vinter for både unge og eldre. Alle over 13 år kan styre slede selv eller bare sitte på. Barn sitter på og aktiviteten passer også godt for de med skader/funksjonshemninger. Guider er med på tur både foran i lederspann og bakerst.

Vinterturene er på 6, 15 eller 30 km. Etter alle turer koser vi oss i varm lavvo med pinnebrødsteking og varm drikke.

Online booking er tilgjengelig for kommende vinter.
Sjekk også den helt spesielle overnattingsmuligheten som tilbys i Arctic Dome.
Pakke - kurs og konferanse

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram