Prøv hundekjøring med ivrige Alaska Huskier, en helt fantastisk måte å oppleve naturen på i samspill med dyr. Dere får eget spann og kjører selv etter instruksjon eller som passasjer hvis du heller vil være det.Book her

Sjusjøen Husky Tours ble startet i 2014 av Leif Tore Lie og Ida Nilseng. De har et fantastisk team av hunder og ansatte.

I dag har de totalt ca 90 hunder. De fleste hundene er huskier, men en god del er mixer av malamute og husky. Noen av de aller beste hundene er 25% malamute, da det gir den perfekte kombinasjon av styrke, disiplin og utholdenhet. De er alle sammen veldig glade og kosete, så når dere er på fjellet må dere ikke nøle med å hilse på dem! 

Dette er en super aktivitet både sommer og vinter for både unge og eldre. Alle over 13 år kan styre slede selv eller bare sitte på foran. Aktiviteten passer også godt for de med skader/funksjonshemninger.

Vinterturene er på 6,15, 22 eller 30 km. Pinnebrød og varm drikke blir servert i vår koselige grillhytte etter alle turer. Reisen kan skje med bil eller tog fra Oslo og buss opp fra Lillehammer.

Online booking er tilgjengelig for kommende vinter 2019 /20.
Sjekk også den helt spesielle overnattingsmuligheten som tilbys i Arctic Dome.Pakke - kurs og konferanse