61°Nord Sjusjøen

Vi ønsker næringslivet og private grupper velkommen til fjells!

Sjusjøen byr på mange flotte naturopplevelser - et glimrende sted for grupper som søker arbeidsro, inspirasjon og ro i sjela uten å måtte reise langt.

Opplev det gode fjelliv både sommer og vinter.

61°Nord Sjusjøen tilrettelegger hele oppholdet fra A til Å og tilbyr kortreiste opplevelser kun 1,5 time fra Gardermoen.

61°Nord Sjusjøen tilbyr event og ulike arrangement med morsomme aktiviteter, god mat og overnatting. De legger gjerne opp til arrangerte turer, med mat, teambuilding, natursti og konkurranser etter ønske. Eller dere kan få gode turtips og oppleve fjellet på egenhånd. Tilbyr også utleie av truger, sykler og kanoer.

EVENTER FOR ULIKE GRUPPER:
Event med bl.a overnatting, bevertning, aktiviteter, underholdning og 7-kamp for privatpersoner, familier bedrifter, skoleklasser, lag og foreninger 😊

"SJUSJØENS RÅESTE"
Ta med venner, familie eller kanskje dine ansatte på en spennende utfordring på Sjusjøen. Her konkurreres det en mot en, i fysiske øvelser som melkespannholding, balanse, hinderløype, øksekast, presisjonskast, presisjonsspikring, kunnskap og smakstest. Øvelser som får satt både kropp og hode på prøve. Varighet avhenger av antall øvelser og gruppestørrelse. "Sjusjøens råeste" kan gjennomføres hele året og passer fint for alle gruppestørrelser.»

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram