61°Nord Sjusjøen

Vi ønsker næringslivet og private grupper velkommen til fjells!

Sjusjøen byr på mange flotte naturopplevelser - et glimrende sted for grupper som søker arbeidsro, inspirasjon og ro i sjela uten å måtte reise langt.

Opplev det gode fjelliv både sommer og vinter.

61°Nord Sjusjøen tilrettelegger hele oppholdet fra A til Å og tilbyr kortreiste opplevelser kun 1,5 time fra Gardermoen.

61°Nord Sjusjøen tilbyr event og ulike arrangement med morsomme aktiviteter, god mat og overnatting. De legger gjerne opp til arrangerte turer, med mat, teambuilding, natursti og konkurranser etter ønske. Eller dere kan få gode turtips og oppleve fjellet på egenhånd.

Tilbyr også utleie av truger, sykler, kanoer og badstue.

Utleie av hytte med 14 sengeplasser, her er det også mulighet for å bestille egen kokk på hytta, og det kan legges opp til aktiviteter for de som ønsker det lille ekstra. Hytta er godt egnet for utleie til private grupper og firma.

EVENTER FOR ULIKE GRUPPER:
Event med bl.a overnatting, bevertning, aktiviteter, underholdning og 7-kamp for privatpersoner, familier, bedrifter, skoleklasser, lag og foreninger 😊

"SJUSJØENS RÅESTE"
Ta med venner, familie eller kanskje dine ansatte på en spennende utfordring på Sjusjøen. Her konkurreres det én mot én eller lag mot lag i fysiske øvelser som blant annet stafett med tandemski eller kano, melkespannholding, balanse, hinderløype, øksekast, presisjonskast, presisjonsspikring, kunnskap og smakstest. Øvelser som får satt både kropp og hode på prøve. Varighet avhenger av antall øvelser og gruppestørrelse. Dette er aktiviteter som kan gjennomføres hele året og passer fint for alle gruppestørrelser.

Alm Sætergutu 29
2612 Sjusjøen
© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram