Hundekjøring – topp aktivitet for teambuilding og ulike sammenkomster

Hundekjøring er en populær aktivitet for grupper i alle varianter, mye fordi det ikke utelukker noen.

Hundekjøring er en populær aktivitet for grupper i alle varianter, mye fordi det ikke utelukker noen. Kollegaen med brukket ben kan fortsatt sitte på, og det er ingen krav til fysisk form eller forkunnskaper til de som styrer selv. I tillegg er det en fascinerende og spennende aktivitet i flott natur – perfekt for teambuilding. 

Gruppearrangement 6 KM 10 – 100 personer Sjusjøen

Grupper er velkomne alle dager på forespørsel samt ønsket tidspunkt på dagen/kvelden. Skumring og mørket er magisk, vi har hodelykter til utlån. Avhengig av gruppestørrelser deler vi gjerne gruppen i tre mindre grupper som rullerer med to aktiviteter i tillegg til hundekjøring. Hver aktivitet varer i ca 40 minutter og  ca 15 min velkomst og instruksjoner blir felles før vi starter. Det betyr at vi som et eksempel har kapasitet til 50 personer med varighet ca 2 timer. 
Pris som under kr 750,- pr person.  

Gruppe  1 – Hundekjøring 6km. Vi tar maks 16 personer på en tur med 2 på hver slede. De to bytter posisjon halvveis så begge får styre. En guide kjører først og en bakerst og passer på at både firbeinte og tobeinte har det bra.

Gruppe 2 – Sparkstafett  To og to konkurrerer mot resten. De sparker og sitter på annenhver gang, siste team utgår i hvert heat og to lag ender i en finale. Så klart premie og masse heder og ære til vinnerlaget! Veldig morsomt og holder deltagere gode og varme på kalde dager.

Gruppe 3 – Pinnebrød og kaffe / te / toddy  Pinnebrødsteking er alltid inkludert på våre turer og så også for grupper! Det blir alltid topp stemning rundt bålet og lavvoen er varm og røykfri.

For booking og mer info kontakt Ida tlf +47 94846270, [email protected]

Vi serverer gjerne middag til grupper i lavvoen som har plass til maks 115 personer. Vår egen kremet elggryte fenger alltid og kanskje også hjemmelaget brownie med karamell til dessert. Pris middag: kr 275,- og dessert kr 55,- pr pers. 

Event grupper 15/30KM Sjusjøen 10 – 14 personer 

Mindre grupper opp til 14 personer kan bli med på lengre turer på  15 eller 30 km  som er det maksimale antall gjester vi tar på en slik tur. Er dere flere og har lyst til å kjøre lenger enn 6km kan vi også dele opp og finne en aktivitet som varer ca like lenge, f.eks skitur eller trugetur.
Pris 15 km nok 1200, – per person. Middag kan ordnes etter tur som ovenfor!

For booking og mer info [email protected], tlf +47 94846270.

Kombiner hundekjøring med islandshest og lunsj/middag på Mesna Islandshestsenter

En fantastisk kombinasjon for herlige naturopplevelser. Passer for store grupper hvor vi deler i to og ene halvdelen starter med hundekjøring  og den andre drar på ridetur. Etter første runde er det lunsj på Mesna’s låve før dere bytter. Mesna har også andre aktiviteter man kan inkludere.

For mindre grupper og dersom store grupper heller vil ha hundekjøringen på fjellet, kan opplegget også gjennomføres med transport til og fra Mesna. Slik at ridning og lunsj er på Mesna mens hundekjøring er på Sjusjøen med en avstand på ca 15min kjøring. 

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram