Sykkelfest for barn 21. juli

Tour of Norway for kids kommer til Sjusjøen. Velkommen til et unikt sykkelkonsept der alle barn kan delta uansett ferdighetsnivå. Tour of Norway for kids er helt gratis. Alle får t-skjorte og premier, og det er åpent for alle mellom 0 og 12 år som har hjelm og noe med hjul.

Tour of Norway for kids kommer til Sjusjøen. Velkommen til et unikt sykkelkonsept der alle barn kan delta uansett ferdighetsnivå.

Dette er et lavterskeltilbud for alle barn. Her handler det ikke om å komme først over målstreken men om mestring, idrettsglede og inkludering. Alle er velkomne!

Tour of Norway for kids er sykkelforbundets største rekrutteringsarena og konseptet er inne i sin 19. sesong. I løpet av 2023 skal over 50 steder over hele Norge besøkes. Hvert år samler konseptet mellom 15 000 og 20 000 familier, og for mange barn er dette deres første møte med norsk sykkelsport.

Tour of Norway for kids skal være et sted hvor barn kan møtes for å oppleve lek og samhold uten prestisje og tidtaking. Med dette arrangementet håper vi å bidra til økt interesse for sykkel og utendørsaktivitet generelt blant barn i området. Det er gratis å delta og alle mottar premier for sin innsats. I tillegg vil det bli delt ut ekstra flotte premier til noen tilfeldig utvalgte.

Dette er helproffe arrangementer som gjør at barna føler at de deltar på VM. Målgruppen er barn fra 0 til 12 år men eldre barn er selvsagt også velkomne. Så ta med noe med hjul og ikke minst hjelm, og bli med på sykkelfesten!

Hvor:
Sjusjøen Arena Natrudstilen!

Når:
Fredag 21. juli 2023

Program:
Utdeling av startnummer fra kl. 16:00.
Første pulje starter kl. 17:00.
De minste med trehjulsykkel og støttehjul er først ut. Så 5-6 år, 7-8 år og til slutt 9-12 år.
Arrangementet er ferdig ca kl. 18:00.

Tour of Norway for kids er helt gratis. Alle får t-skjorte og premier, og det er åpent for alle mellom 0 og 12 år som har hjelm og noe med hjul.

Påmelding er åpent helt frem til start men like så greit å gjøre det med en gang:)

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook eller Instagram.

Les mer om løpet her, og om våre påmeldingsvilkår her.

Vi ses til sykkelfest!


© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram