Snilsberg Familiepark

Noen ganger passer det aller best å kose seg i en rolig familiepark. Nyte vakre omgivelser og hilse på dyr og fugler. Kanskje leke litt med biler eller traktorer. Da passer det å besøke Snilsberg Familiepark.

Noen ganger passer det aller best å kose seg i en rolig familiepark. Nyte vakre omgivelser og hilse på dyr og fugler. Kanskje leke litt med biler eller traktorer. Da passer det å besøke Snilsberg Familiepark.

Her kan hele familien kose seg med natursti, en rekke forskjellige dyr, ridning og ulike leker. Her er det trampoliner, husker, lekestue, sandkasse og muligheter både hesteskokasting og for å hoppe i høyet. 

Hele familien kan gå parkens egen natursti med spørsmål. Spørsmålene i naturstien er litt vanskeligere for de voksne, mens barna får spørsmål som er tilpasset. Naturstien går gjennom et vakkert kulturlandskap med fin Mjøsutsikt. Langs stien er det flere sitteplasser og lekeplass for barna. I Minigården i hagen er det klappedyr, trampoliner, brannbil, tråtraktorer, lekebiler og annet. 

For de fleste barna er nok møtet med dyra det viktigste. Det er mulighet for å være med på morgenstell med dyrene, noe som er et populært tilbud. Dette krever påmelding, og det begrenset antall personer som kan være med hver dag. Informasjon om dette ligger på nettsiden.

Alle som besøker parken, får møte og snakke med ulike dyr. Her er alt fra lama og hest til fugler og små dyr som kaniner og marsvin som barna kan klappe. I parken er det også ponnier, islandshest, lamaer, ulike griser og geiter og skotsk høylandsfe. Det er også mange fine fugler, slik som for eksempel perlehøns, diamantfasan, påfugl, gullfasan og ulike ender og høner. 

  • Snilsberg Familiepark skal være et sted hvor familier kan slappe av i hyggelige omgivelser, samtidig som barna lærer litt om de forskjellige dyrene. Det er gjerne dyrene som er de mest populære attraksjonene, selv om Gråtasskjøring og ATV-kjøring også er populært. For andre er hesteridning et høydepunkt, forteller Arnfinn  Johannessen i Snilsberg Familiepark.

Målgruppen for familieparken er barnefamilier med barn fra to til åtte år. Det er også et populært sted for besteforeldre som er på tur med barnebarn. 

  • Parken feiret 30-årsjubileum i fjor, og det betyr at nå har vi begynt å få besøk av barnefamilier hvor foreldrene har vært på besøk da de var barn. Det er jo hyggelig å høre at foreldrene har så gode minner fra parken at de kommer tilbake.

Søndager i høysesongen er det Barnefestivaldager med forskjellig tema. Det starter med en Duredag søndag 30. juni, før det blir Vaffeldag, Barnas aktivitetsdag, ATV-dag og til slutt Hestens dag. Følg med på nettsiden for ytterligere informasjon.

Det er lagt til rette for grilling i parken, og det er mulig å ta en kaffe i den hyggelige Stabburskafeen. Det er jo lurt, for det kan som kjent ta tid å bli ferdig med å kose med dyr, hoppe i høyet eller hoppe på trampoliner.

Snilsberg Familiepark ligger idyllisk til i Ringsaker midt imellom Hamar og Lillehammer. Fra Sjusjøen tar det ca 45 minutter med bil.

Mer informasjon finner du på hjemmesiden https://www.snilsberg.no/ 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/visjusjoen/domains/visitsjusjoen.no/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/includes/acf/oxygen-acf-integration.php on line 715

Notice: Undefined variable: post_id in /home/visjusjoen/domains/visitsjusjoen.no/public_html/wp-content/plugins/code-snippets-pro/php/snippet-ops.php(609) : eval()'d code on line 128

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram