Peer du lyver!

Velkommen til kåseri med Per Anders Nordengen på Graaten. Søndag 18. februar kl 15:00

Velkommen til kåseri med Per Anders Nordengen på Graaten. Søndag 18. februar kl 15:00

Per Anders Nordengen er prest, foredragsholder, forfatter og samtaleveileder. Han har vært ansatt i firmaet Psykologbistand i Oslo og i et konsulentfirma hvor han blant annet jobbet med store nedbemanninger, lederutvikling og omstillinger. Han har også vært personalsjef i reklamebyrået McCann.

Nordengen er utdannet teolog, og arbeidet som prest i mange år både i Norge og Sør-Afrika. Han var prest i en farget menighet i Sør-Afrika fra 1985 til 1987, under noen av de verste årene i apartheids moderne historie.

Tiden i Sør-Afrika og engasjementet mot apartheid har lært Nordengen noe om hva håp, visjoner, drømmer og engasjement kan føre til.

Mange år i kirke og næringsliv har gitt Per Anders Nordengen gode erfaringer for mennesker i ulike livssituasjoner. Han har vært mye brukt i radio og TV, har skrevet flere bøker, samt en rekke artikler i dagspresse og tidsskrifter.

Per Anders har også en stor interesse: Peer Gynt. Nå kommer han til Sjusjøen Graaten 2 etg. Søndag 18. februar kl. 15.00.  « Peer du lyver» et kåseri med humor og alvor om Peer Gynt, som veileder til et godt liv. Pris kr. 300,- begrenset antall plasser. Enkel servering.

Les mer om Per Anders Nordengen her ...


© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram