Påsken 2021 på Sjusjøen

Også i år må vi feire påske på en litt annerledes måte. Mange har allerede kommet seg til hytta og vi i Visit Sjusjøen vil derfor ønske alle på Sjusjøen en riktig flott påske! Lurer du på hvilke regler som gjelder nå og hva du kan finne på i påsken? Her følger en liten oversikt. GOD PÅSKE!!

Nå er påsken endelig her og mange har allerede kommet seg til hytta. Vi i Visit Sjusjøen vil derfor ønske alle på Sjusjøen en riktig flott påske! Vi er midt oppi en pågående pandemi og vi må derfor minne alle om å følge de gjeldende smittevernreglene. Vi ber deg holde deg hjemme hvis du er syk eller bare litt forkjølet. Overalt på Sjusjøen holder vi 2 meter avstand både ute og inne. Det anbefales munnbind på butikker og serveringssteder der du ikke kan holde 2 meter avstand. Det viktigste er at vi alle bruker sunn fornuft og viser hensyn. Hold hodet kaldt og hjertet varmt ❤️

Hvilke smittevernregler gjelder nå?

Det kan være utfordrende å holde seg oppdatert på de til en hver tid gjeldende reglene. De to viktigste sidene å følge, er Regjeringens side med nasjonale regler og Ringsaker kommunes side for eventuelle egne regler for vår kommune. Kommer du fra en kommune med egne regler, er det viktig å holde seg oppdatert på disse og følge disse også når du er her på Sjusjøen.

Regjeringens side for nasjonale regler og generelle anbefalinger for påsken

Ringsaker kommunes side for lokale regler og anbefalinger

Spisesteder som tilbyr Take away og/eller uteservering

De fleste spisesteder her på Sjusjøen holder åpent som vanlig, men med tilpassede regler for servering innendørs. NB! Noen av serveringsstedene tilbyr kun uteservering. Sjekk linkene under for oppdatert informasjon og kontaktinformasjon for matbestilling, bordreservasjon eller andre spørsmål.

Disse stedene tilbyr servering inne og ute samt take away:

Brannhytta
Hai på Graaten
Hygga fjellkro
Låven Bar
Midtfjellkoia
Naustet ved Sjusjølunga
Rømåsmyra
Rømåssetra
Sjusjøen café
Sjusjøtunet hytter og caravansenter

Øvrige butikker:

Butikkene på Sjusjøen er åpne som vanlig og du er hjertelig velkommen til en god handel hos oss. Hold god avstand og bruk munnbind innendørs.

Oversikt over våre butikker, finner du her...

Aktiviteter:

De fleste aktiviteter går som normalt, men med enkelte begrensninger. Sjekk sidene til hver enkelt tilbyder for oppdatert informasjon.

Oversikt over alle våre aktiviteter finner du her...

Velkommen til fjells og riktig GOD PÅSKE


© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram