I år inviterer vi til et litt annerledes arrangement grunnet koronasituasjonen, men vi legger allikevel opp til en hyggelig og aktiv dag med gode opplevelser for store og små. I kjent stil vil skiløper Martin Johnsrud Sundby løpe sammen med barna i alle aldersklasser og det vil bli morsomme aktiviteter på toppen av bakken med den nye filmen «Knutsen & Ludvigsen» som hovedtema.  

Det blir kun klasser for barn opp til 12 år og alle må melde seg på på forhånd. Dette gjelder også familie som ønsker å se på. Det vil kun være mulig med 200 påmeldte deltagere/tilskuere i hver klasse, så vi anbefaler alle å melde seg på tidlig. 

Arrangementet er gratis. Det blir ingen tidtaking i år og alle som deltar får premie.  

Årets klasser blir som følger: 

10:00:
5-7 år: 150 meter blå løype 

11:00: 8-9 år: 300 meter rød løype 

12:00:
10-11 år 500 meter grønn løype 

12:30:
12 år: 500 meter grønn løype Påmelding skjer her på våre nettsider så fort som mulig og senest innen 2. oktober kl 24:00.  Vi tar smittevernet på alvor og alle som kommer blir «sluset» gjennom et inngangsparti med spriting av hender og registrering av navn og nummer. Vi ber om at alle møter opp rundt 20 minutter før sin klasse begynner for å unngå trengsel og kø ved inngangen.  Velkommen til Monsterbakken – vi gleder oss til å se dere!

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram