Mesna Islandshest – Et sted for alle!

Gården Mesna ligger ved det vakre Sør-Mesnavannet, ti minutters kjøretur fra Mesnali. I tillegg til gode rideopplevelser på spreke islandshester, kan Mesna tilby selskapslokaler på Låven, teambuilding eller kick-off på Høyloftet, overnatting og badstubad.

Gården Mesna ligger ved det vakre Sør-Mesnavannet, ti minutters kjøretur fra Mesnali. I tillegg til gode rideopplevelser på spreke islandshester, kan Mesna tilby selskapslokaler på Låven, teambuilding eller kick-off på Høyloftet, overnatting og badstubad.

Tekst: Ingerid Helsing Almaas
Foto: Mesna

Bryllup, jubileum eller firmafest? Konfirmasjon eller slektstreff? Kickoff eller ledersamling? Låven på Mesna, med de nye konferanse- og seminarlokalene på Høyloftet, er det perfekte stedet for alle typer arrangementer.

Hvorfor ikke ta med hele kontoret til Mesna? Gården har rom for både hjemmekontor og fellessamlinger, med god plass, wifi og audiovisuelle fasiliteter, spennende aktiviteter og hyggelige overnattingsmuligheter for hele teamet.

Ny pensjonatdirektør på Mesnabakken!

Et nytt ansikt på Mesna er Veslemøy Hansen, den nye bestyreren for event og arrangementer. Hun har flyttet opp i skogen med hele familien, og tar imot på Mesnabakken pensjonat. – Jeg har vært mye på fest på Mesna, forteller hun. – Som servitør! Låven på Mesna gir en veldig spesiell ramme, det blir veldig nært, veldig personlig. Det er utrolig gøy å være på jobb når man kan legge til rette for en unik dag for et brudepar og gjestene deres.

Veslemøy har også hatt med hele den forrige jobben sin på Mesna. – Det ble en kjempeopplevelse, det å være sammen i dette miljøet på Mesna, og det var sykt gøy å skyte med pil og bue! Som ny pensjonatdirektør er Veslemøy opptatt av å videreføre det unike tilbudet her oppe, med brylluper og firmaopplevelser. – Etter hvert vil jeg gjerne utvide repertoaret, sier hun. – Det finnes helt sikkert nye kundegrupper der ute!

Og Veslemøy har selvsagt hest! Islandshesten hennes, Luxus, er også blitt en del av flokken på Mesna. Hele familien trives i stall og låve, med dyr og natur. – Dette er et lite paradis. Det å flytte opp hit sammen, har gitt en annen nærhet til familien, sier Veslemøy. – Men jeg er jo opprinnelig fra Finnmark, så det er kanskje ikke så rart at jeg trives et sted der den nærmeste naboen er naturen!

Ride- og hesteopplevelser hele året

På Mesna Islandshest står de gode rideopplevelsene i sentrum. Mesna tilbyr rideturer hele året, fra to-timers turer i skogen rundt gården til heldagsturer med kaffebål og matpakke, eller 3- og 4-dagsturer inn i fjellheimen.

Mesna fokuserer på å ha gode tilbud til voksne, erfarne ryttere, med komfortabel overnatting, en flokk på mer enn 40 spreke hester og unike natur- og rideopplevelser. Du har også mulighet for fórhestavtale, du kan få privatinstruksjon, eller være med på helgekurs med kvadriljeriding, uhøytidelige ridestevner eller yoga for ryttere.

Har du egen hest? Vi har også muligheter for oppstalling eller sommerbeite. Kanskje du vil ha med hesten på sommerferie noen uker, så dere kan boltre dere i det flotte rideterrenget vårt?

Se alle Mesnas tilbud, informasjon og booking på www.mesna.no


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/visjusjoen/domains/visitsjusjoen.no/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/includes/acf/oxygen-acf-integration.php on line 715

Notice: Undefined variable: post_id in /home/visjusjoen/domains/visitsjusjoen.no/public_html/wp-content/plugins/code-snippets-pro/php/snippet-ops.php(609) : eval()'d code on line 128

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram