Magisk utekonsert med Helene Bøksle

Vi gjentar suksessen fra i vinter og inviterer til en stemningsfull helaftens utendørskonsert med eventyrlige Helene Bøksle i trolske omgivelser hos Mesna Islandshestsenter lørdag 4. februar.

Vi gjentar suksessen fra i vinter og inviterer til en stemningsfull helaftens utendørskonsert med eventyrlige Helene Bøksle i trolske omgivelser hos Mesna Islandshestsenter lørdag 4. februar.

PROGRAM FOR KVELDEN:
18:00:
 Arrangementet starter på tunet, rundt bålpannene med enkel matservering, varm toddy med og uten alkohol og øl.
19:00: Vi går i samlet flokk ned til tribunen ved Birkebeinerhyttene.
19:30: Konserten starter ved Birkebeinerhyttene og i løpet av konserten vil vi også stifte bekjentskap med noen av gårdens hester. NB: Bussen returnerer rett etter at konserten er ferdig.
20:30:  Låven er åpen, her blir det salg av gryterett, øl og mineralvann.

Pris billetter kr. 500,- pr voksen kr. 375,- for barn (under 16 år)/pensjonister.

PARKERING:
Gratis parkering for privatbiler. Det er ca. 500 meter å gå fra parkeringen

BUSS:
Det vil bli satt opp busser fra Lillehammer og Sjusjøen, tur-retur Mesna Islandshestsenter. Bussene stopper på alle stasjoner.
Buss 1: Fra Lillehammer Skysstasjon kl 17:45 med retur rett etter forestilling
Buss 2: Fra Storåsen kl 18:00 med retur rett etter forestilling

Prisen er kr. 75,- for voksen og kr. 35 for barn/pensjonist

Helene Bøksle er en av de ledende sangerne i Norge, kjent for sin trollbindende og unike stemme. Hun vokste opp ved fjordene og fjellene i Sør -Norge, og musikken hennes er inspirert av havet, det nordiske landskapet og de gamle folkeeventyrene. I musikken hennes finner vi elementer av tradisjonell folkemusikk og moderne verdensmusikk.

Helene har gitt ut åtte soloalbum, og musikken hennes har generert titalls millioner strømmer. Hun har gjennom årene bidratt på en rekke innspillinger med forskjellige band og musikere som Secret Garden, Kurt Nilsen, David Urwitz og Staut. Helene har også jobbet tett med den irske låtskriveren Brendan Graham (You Raise Me Up) som resulterte i albumet "The Blue Wave" (2018).

Hun bidro til filmen Birkebeinerne sammen med komponisten Gaute Storaas. Helene synger også i filmer som Reisen til julestjernen, og Hollywood-filmen The Mermaid Chair. Helene var også en del av musikken i det internasjonale online videospillet Age of Conan - Hyborian Adventure", som vant beste musikk under Hollywood Music in Media Awards (HMMA) i 2008.

Helene har blitt nominert til Spellemannprisen to ganger.


© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram