Ringsakeroperaen byr på en unik og stemningsfull fjellkonsert med sopran Gunda Marie Bruce og pianist Dorina Komani. Lørdag 25. juli kan du bli med på en musikalsk opplevelse av de sjeldne i fjellheimen vår. Sopran Gunda-Marie Bruce og pianist Dorina Komani fyller setervollen med nasjonalromantiske perler, operaarier og sanger. Begge er kjent for sin sjarme og energi. To svært dyktige kunstnere og et seteramfi gir en nærhet til musikk og natur som man sjeldent opplever. 

Gunda Marie Bruce:

Gunda-Marie Bruce har sin utdannelse fra Barratt Due musikkinstitutt, Norges Musikkhøgskole og Operahögskolan i Stockholm.

Hun har bred erfaring som solist både i inn- og utland og har sunget på store scener som Den Kungliga Opera i Stockholm, Drottningholm Slottsteater, Vadstena slott og Bergen Nasjonale Opera.

De seneste opera rollene Gunda-Marie har sunget er Adele i Flaggermusen av Strauss, Soeur Constance i Poulencs opera Dialogues des Carmelites, Chocholka i The Cunning Little Vixen av Janacek, Mor Sol i Bronsebukkene av Kverndokk og Lauretta i Gianni Schicchi av Puccini.

Gunda-Marie er en flittig brukt sopransolist innen kirkemusikk. Det siste året har hun bl.a. sunget i Brahms Requiem, Händels Messias, Ceremony of Carols, Skapelsen av Haydn, Orfs Carmina Burana, Gloria av Vivaldi og Stabat Mater av både Pergolesi og Szymanowski.

Gunda-Marie har mottatt en rekke stipender og utmerkelser for sin stemmeprakt. I 2009 vant hun konkurransen om det gjeve Anders Wall sangstipend i Stockholm.
Sommeren 2011 ble hun utnevnt til stipendiat ved Drottningholm Slottsteater etter sin rolletolkning av Arminda i Mozarts opera La finta giardiniera. 

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram