Konsert med Frøydis Grorud og Leif Ingvald Skaug

Frøydis Grorud og Leif Ingvald Skaug inviterer til en konsert rundt påskens budskap i ord og toner onsdag 5. april i Sjusjøen Fjellkirke.

Frøydis Grorud og Leif Ingvald Skaug inviterer til en konsert rundt påskens budskap i ord og toner onsdag 5. april i Sjusjøen Fjellkirke. Publikum får ta del i reisen gjennom dramatikken og historiene som utspant seg i påskeuken. Helt fra det dypeste mørke til påskemorgen. Det blir tid for både refleksjon og feiring av livet.

Frøydis og Leif Ingvald har jobbet mye sammen de siste årene og tilbakemeldingene fra publikum er overveldende; «Det skapes en nærhet og en atmosfære som er helt magisk», «Frøydis og Leif Ingvald formidler sterke historier gjennom toner og ord på en unik måte».

Fløytist og saksofonist Frøydis Grorud er en av Norges mest aktive liveartister. I tillegg til å ha vært frontfiguren i livebandet til NRKs Beat for Beat, har hun medvirket på en rekke album, konserter, turnéer og tv-innspillinger.

Grorud har samarbeidet med en lang rekke artister, bl.a. Emil Solli-Tangen, Ole Edvard Antonsen, Trygve Skaug, Ole Paus, Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland

Leif Ingvald Skaug startet Gospel Explosion i 2015 og har siden oppstarten hatt tusener av sangere med seg i prosjekter Norge rundt. I tillegg ble han for alvor kjent for mange under koronapandemien, da han som «Organisten» inviterte til nærmere 100 live stream-konserter, 100 korøvelser med Gospel Explosion og over 500 musikalske andakter på nett. Han samarbeider med mange og julen 2022 reiste han blant annet rundt med Lewi Bergrud og Maria Solheim.

Billetter koster 250,- og kan bestilles på knappen under:


© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram