Konsert med Eldar Vågan Trio

Eldar Vågan – en av Norges største bygdetullinger, er nå klar med trio. 8. juli inviterer Hygga Fjellkro på Ljøsheim til konsert. Etter over 40 år med Vazelina Bilopphøggers, 3 utsolgte Oslo Spektrum, stort TV show, og en mengde store hits, får vi oppleve Eldar i et format hvor han fremfører sine sanger i en trioformat.

Eldar Vågan – en av Norges største bygdetullinger, er nå klar med trio. 8. juli inviterer Hygga Fjellkro på Ljøsheim til konsert.

Etter over 40 år med Vazelina Bilopphøggers, 3 utsolgte Oslo Spektrum, stort TV show, og en mengde store hits, får vi oppleve Eldar i et format hvor han fremfører sine sanger i en trioformat. 

Dette skal bli moro! For sommeren 2023 har Eldar satt sammen en trio for å underholde seg sjøl og publikum på beste måte. Her får man høre hans mange hits fra Vazelina perioden, samt sanger som betyr noe for Eldar. DVS best of på en litt annen måte. De verbale tingene er en viktig del av opptreden. 

Med seg på scenen har Eldar med seg: 

Even Finsrud på trommer. Even kommer fra Kongsvinger og har spilt med Eldar siden 2005. Han spilte også percussion med Vazelina de siste 5 årene og kan alt som Eldar har laget og fremført. Even er også spesialist på retro-swingjazz, bossa og underholdningsmusikk. Det svinger av Even. 

Lars Tormod Jenset spiller kontrabass- kommer fra Midtsund i Møre og Romsdal, men bor nå på Bjørkelangen med familie når han ikke turnerer verden rundt med kontrabassen sin. Han er en renommert jazzmusiker, og kan spille alt på bassen. Eldar har spilt med Lars Tormod tidligere, og er godt kjent med hans utrolige teknikk og musikalske kapasiteter. 

En av Norges største bygdetullinger er et utrykk som ble til da Eldar Fylte 50 år. Alle steder hvor han underholder sier man at den største tullingen står på scenen. Slik skal det være. 

Men vi nevner at bygdetullingen har mottatt en rekke priser, og blant annet mottatt « Leonard» statuetten, som artist, komponist, tekstforfatter og produsent. 

Det ligger utrolig mye øving og spilling for å komme opp på Eldar sitt nivå. Han er en av de få som har evne til å underholde folk fra tre til nitti år, metal rockere, eller klassiske musikere. 

Gled dere til en kveld med Eldar Vågan Trio. 

Billetter koster 395,- og kan kjøpes her:


Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram