Konsert med COVER ME - a tribute to Bruce Springsteen

Velkommen til en energibombe av en konsert og et dypdykk ned i karrieren til en av verdens største artister og scenepersonligheter. Fredag 26. juli 2024 kommer tribute-bandet "Cover Me" med Håvard Bakke i spissen til Sjusjøen og skal skape fest og god stemning utendørs på Sjusjølunga.

Velkommen til 30 låter, 10 musikere, en tre timers energibombe av en konsert og et dypdykk ned i karrièren til en verdens største artister og scenepersonligheter.

I 2006 satte prosjektleder og hovedvokalist Håvard Bakke i gang med sitt drømmeprosjekt. I bunnen lå et brennende ønske om å fremføre musikk av sin store helt Bruce Springsteen, men samtidig også formidle noe av det man kan oppleve på en konsert av sjefen sjøl; nemlig en uslåelig, livsbejaende miks av musikalitet, dynamikk, lekenhet, spilleglede og positiv energi. Musikere ble håndplukket fra det levende musikkmiljøet i Sandvika utenfor Oslo, og låter fra en lang og rikholdig karriere ble behørig valgt og satt sammen. 

17 år senere ruller toget videre, og COVER ME er igjen klare til å begi seg ut på veien med sine energiske konserter. Fredag 27. juli 2024 kommer de til Sjusjøen og skal skape fest og god stemning utendørs på Sjusjølunga.

Håvard sier om COVER ME:

«Vi er ikke et coverband. Vi er et TRIBUTE-band! Vi forvalter en idé og en katalog fra en artist som legger lista stadig høyere som liveartist. Det er ubeskrivelig moro, men også et klart ansvar. Det prøver vi å følge opp med å plukke låter fra hele hans karrière – kjente og mindre kjente, og sette sammen nye setlister for hver eneste konsert, slik at hver opplevelse blir annerledes og unik. 

Eller som sjefen sjøl sier: «I can’t promise you life ever after – but I can promise you life right now!» Håper vi sees der ute.» 

Konsertene har så langt blant annet fått følgende reaksjoner:

”Oslo-bandet forlater Hamar med en sterk femmer, og ville sikkert gjort Bruce Springsteen stolt.” Terningkast 5 (Hamar Arbeiderblad 2018)

”…et hardtarbeidende band i beste E-Street Band-tradisjon…” (Oppland Arbeiderblad 2017)

”…en ekte maratonkonsert i The Boss´ ånd.” (Oppland Arbeiderblad 2017)

“...tre timers Springsteen-fest! Terningkast 5. (Drammens Tidende – 2011)

”Tre timers Springsteen-sprengstoff!” (Budstikka - 2006)

”Skremmende likt originalen!” (Blood Brothers – Springsteens norske fanklubb)

”Gjengen innfrir igjen!” (Budstikka – 2009)

Les mer på www.coverme.cc eller bandets Facebook-side, med drøyt 8000 følgere.


© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram