Har du lyst til å bidra som frivillig på Kreftsakens Vinterleker?

11.-13. mars 2022 skal Kreftforeningen og Montebellosenteret ​arrangere Kreftsakens Vinterleker for aller første gang på Sjusjøen! De trenger frivillige som kan bidra til at dette blir en flott opplevelse for de som skal delta. Har du lyst til å bruke en helg i mars på et givende arrangement? Klikk her for å lese mer og meld deg på!

Bli frivillig på vinterens vakreste eventyr! ​

​11.-13. mars 2022 skal Kreftforeningen og Montebellosenteret ​arrangere Kreftsakens Vinterleker for aller første gang på Sjusjøen!

Denne helgen inviterer de alle som har eller har hatt kreft og deres pårørende til en helg fylt med morsomme vinteraktiviteter, fellesskap og gode opplevelser på vakre Natrudstilen arena og skianlegg. ​

Har du lyst til å støtte arrangementet med noen timers innsats for kreftsaken? Ditt bidrag kan gjøre en forskjell for kreftrammede og gi dem en god opplevelse på vinteren. 

​Mulighetene er mange! ​De trenger frivillige til en rekke oppgaver: holde styr på utstyr som ski og truger, servering av mat, hjelp på de ulike aktivitetene, å være vertskap for deltagerne med mer. De trenger flest frivillige til lørdag 12. mars, men også noen de andre dagene. 

Er dette noe som er interessant for deg, vennegjengen eller familien?

Send gjerne denne invitasjonen videre, og be dem registrere seg ved å klikke på lenken under. ​

Har dere spørsmål, ta kontakt med Jørgen Lysa på 995 02 631 eller [email protected]

Registrer deg ved å​ klikke deg inn her


Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram