Hai på Graaten

Nå er det endelig klart - Brumunddølen Hai Hang blir den nye driveren av spisestedet i 2. etasje på Graaten etter at lokalene har stått tomme i over to år.

Nå er det endelig klart - Brumunddølen Hai Hang blir den nye driveren av spisestedet i 2. etasje på Graaten etter at lokalene har stått tomme i over to år.

Restauranten, som skal få navnet "Hai på Graaten", skal være et samlingspunkt for alle på Sjusjøen og vil tilby alt fra kaffe og bakevarer til lunsjretter og middager. Restauranten vil også tilby catering og ulike matkassekonsepter med forskjellig innhold som hytteeiere selv kan tilberede. Det vil også bli utsalg av lokal mat. Inne vil det blir cirka 70 sitteplasser. I tillegg vil det blir muligheter for å sitte utendørs når været tillater det.

- Menyen er ennå ikke spikret, men det vil bli retter basert på lokale råvarer med en touch av østens krydder, sier Hang.

Med seg på laget har han hentet inn Susann Nermo fra Øyer. Nermo har lang fartstid i reiselivsbransjen og gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

- Jeg kjente ikke til Hai før i sommer da vi møttes her i disse flotte lokalene. Jeg gleder meg til å få inn hytte- og turfolk her, sier hun.

Pihl har lenge hatt en idé om hvordan de ønsket at tilbudet på Graaten skulle være. Restauranten har derfor langt på veg vært ferdig innredet. Bestyrer Per Fineid sier de har jobbet lenge med å på plass de riktige folkene.

– Vi har fått kritikk fordi dette har tatt lang tid, men vi har tenkt at det skal komme noe bra når det først kommer. Vi har hatt kontakt med noen stort sett hele tiden de siste to årene, men av ulike grunner er det ikke blitt noe av. Vi er veldig tilfreds med å ha landet avtalen med Hai Hang, sier Fineid.

Hai på Graaten forventes å kunne åpne allerede i vinterferien 2021.


Notice: Undefined variable: post_id in /home/visjusjoen/domains/visitsjusjoen.no/public_html/wp-content/plugins/code-snippets-pro/php/snippet-ops.php(609) : eval()'d code on line 128

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram