En eventyrpark for hele familien

En 40 minutters biltur fra Sjusjøen ligger en av Norges aller vakreste familieparker. Hunderfossen Eventyrpark byr på eventyrlige opplevelser for liten og stor - både sommer og vinter

En 40 minutters biltur fra Sjusjøen ligger en av Norges aller vakreste familieparker. Hunderfossen Eventyrpark byr på eventyrlige opplevelser for liten og stor - både sommer og vinter.

Landemerker som det store Trollet og Eventyrslottet har ligget godt synlig fra E6 i lang tid, og danner rammer for den naturskjønne parken. Parken bygges stadig ut med nye opplevelser, og i dag huser Hunderfossen Eventyrpark over 60 attraksjoner og aktiviteter for små og store. 

Her kan du oppleve spennende familierafting, det litt skumle Trollfallet eller ta plass i berg- og dalbanen Il Tempo Extra Gigante. Det er en rekke forskjellige bilbaner, et omfattende badeanlegg og en mengde opplevelser både innendørs og utendørs. 

På utendørsscenen midt i parken spilles det eventyrlige forestillinger hele sommeren. I parken finnes griller hvor du kan lage din egen mat, men det er også et omfattende serveringstilbud. Det er virkelig en park hvor du kan kose seg i flere dager på rad.

Rett ved parken ligger Barnas Gård, som også er vel verdt å få med seg. Her kan du hilse på ulike dyr, og kanskje vil til og med dyr du vanligvis bare ser i naturen spise mat av hånden din. 

Årets Nyhet: Musikkfabrikken!

Hvert år lanserer Hunderfossen Eventyrpark en stor nyhet som bursdagsgave til seg selv – og til glede for parkens besøkende. Året nyhet er en opplevelse du garantert ikke finner maken til noe annet sted i hele verden.

Musikkfabrikken beskrives som en magisk verden av lyd, farger og lek. Her møtes klassisk musikk, teknologi, glade farger, artige animasjoner og fantastiske stemninger. 

Musikkfabrikken føyer seg inn i Hunderfossen Eventyrparks lek og lær-konsept hvor hele familien kan lære sammen. Selve musikken spilles inn av Oslo-filharmonien, som er et av Europas ledende symfoniorkestre. 

Magisk Vinterpark

De fleste forbinder nok Hunderfossen Eventyrpark med sommerbesøk, grønne plener og bademuligheter. Men vinterstid omdannes parken til en magisk opplevelse i snø, is og lys. 

Her er det også utendørs og innendørs aktiviteter og opplevelser for hele familien. Fartsfylt snørafting, kjøring med minisnøscootere, terrengbiler og andre «kile-i-magen-aktiviteter» er tilgjengelig utendørs. Kanefart og sparktur rundt i parken er stemningsfullt, og passer godt for dem som ikke vil ha for mange sommerfugler i magen. 

Innendørs kan du besøke Eventyrslottet, Lekehuset, Trollfallet og Eventyrgrotten, for å nevne noe.

Spektakulær Iskatedral

Iskatedralen er blitt en årlig attraksjon for mange besøkende. Stadig ny kunstnerisk utsmykning gjør dette til en magisk opplevelse. Lyset, stemningen og detaljene gjør at mange tar turen hvert år bare for å se denne. 

I tilknytning til Iskatedralen ligger Hunderfossen Snøhotell. Dette er Skandinavias sydligste snøhotell. Her kan du rett og slett sove i rom av snø – på senger av snø. Reinskinn og varme soveposer gjør natten til en drøm. 

Ta endelig turen innom Kong Valemons Isbar. Her serveres brus eller isdrinker i isglass! Flere serveringssteder er selvsagt åpne – du kan ta en kaffe eller kakao med ferske bakevarer i Kaffehuset eller i Bakeriet, mens Askeladden Pizza serverer rykende ferske pizzaer.

I parken finner du stemningsfulle bålpanner. I tillegg er det underholdning på flere scener rundt i Vinterparken med sang og dans – og noen overraskelser.

Kvelden avsluttes med fyrverkerishow etter at mørket har senket seg over parken. 


© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram